Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale szkoda wylac jak tak duzo zostalo...a paluszki rybne to bym sobie darowala po takich przygodach. jak juz to rybke z folii z piekarnika. ogolnie te paluszki to nie wiadomo co oni tam miela. wracaj do siebie biedactwo :-) 

chyba nowe zupelnie. tylko musze skrocic. i top czarny typu indyjski poszerzany na brzuszku czarny z cekinkami i zameczkiem z boku ktory bede rozsuwac w miare powiekszania brzuszka ;-) " bardzo szykowny" 

b spodobalo mi sie takie artystyczne giezło do kolan z rozcieciami i dlugim rekawem przeswitujace turkusowe
ale juz nie miaalm kasy wiecej na pierdoły...moze nie wykupia 

i najwazniejsze-2 botwinki :-) ogolnie to ludzi powalilo przed tym weekendem dlugim i lataja z obledem i wszystko wykupuja. teraz M pojechal po hot doga i pyta czy mi cos wziac-kazalam gofera z dzemerem :-) i juz schodze bo do oszoloma jedziemy
no jakaś ty pomysłowa z ta sałatka jajeczną, ja bym pewnie wywaliła
he he to oby Cię żadne pyłki w nosie nie zasmyrałay

oby oczywiście Cię ominęło tfu tfu ppuk puk;-)
zajefajnie wogóle pracują urzędy wszelkie z tymi godzinami
za to chyba dziś będzie grill bo obkupiliśmy się w auchan na grilka a że ponoć jutro ma padać to chyba zjemy dziś własnie. I kupiłam całą jednorazówkę lodów typu magnum ale różniste, waniliowe, orzechowe, z migdałami, z posypka i bez, w czekoladzie białej i czarnej i jeden truskawkowy dla odmiany
teraz wcięłam paczke kluchów ze sliwami popije colą i legam bo mi żołądek dziecko jeszcze wypchnie
Byle nie za często ;-)Mmm Tobie to dobrze :-) Ja dzisiaj tylko jednego kaktusika wciągnęłamI kupiłam całą jednorazówkę lodów typu magnum ale różniste, waniliowe, orzechowe, z migdałami, z posypka i bez, w czekoladzie białej i czarnej i jeden truskawkowy dla odmianyteraz wcięłam paczke kluchów ze sliwami popije colą i legam bo mi żołądek dziecko jeszcze wypchnie
![]()

asieńka jeszcze półpasiec się przyplątał?![]()

M mówi jak można zeżreć pakę klusek i już o kiełbasie myśleć ale co on tam wie, w ciąży nigdy nie był
mała zachwycona chyba kluchami i colą bo fika jak szalona:-)