reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2010

reklama
mysza ja tez jak asienka nigdzie sie jednak nie wybieram tylko na wycieczki objazdowe (o ile deszcz mnie nie uziemi) :-)

asienka mialas teraz polpasca? o ratunku ....a nie jest to grozne dla dzidziusia? biedna ty...

ewcik ja tez jestem ten typ co smazy na tym samym oleju parokrotnie...:zawstydzona/y: ale szkoda wylac jak tak duzo zostalo...a paluszki rybne to bym sobie darowala po takich przygodach. jak juz to rybke z folii z piekarnika. ogolnie te paluszki to nie wiadomo co oni tam miela. wracaj do siebie biedactwo :-) :tak:

tyle wyczytalam na tej jednej stronie. wrocilam z zakupow-kupilam w ciucholandzie spodnie lniane biale vila na bawelnianym pasie ze sznureczkiem jeszcze z metkami za 19 zl :szok::szok::szok: chyba nowe zupelnie. tylko musze skrocic. i top czarny typu indyjski poszerzany na brzuszku czarny z cekinkami i zameczkiem z boku ktory bede rozsuwac w miare powiekszania brzuszka ;-) " bardzo szykowny" :-D:-D:-D b spodobalo mi sie takie artystyczne giezło do kolan z rozcieciami i dlugim rekawem przeswitujace turkusowe :-D ale juz nie miaalm kasy wiecej na pierdoły...moze nie wykupia :-D:-D:-D i najwazniejsze-2 botwinki :-) ogolnie to ludzi powalilo przed tym weekendem dlugim i lataja z obledem i wszystko wykupuja. teraz M pojechal po hot doga i pyta czy mi cos wziac-kazalam gofera z dzemerem :-) i juz schodze bo do oszoloma jedziemy

ewa81 to gratki 3ki, zawsze coś:tak:

louise naciągnęłam, mam vichy:-Dno jakaś ty pomysłowa z ta sałatka jajeczną, ja bym pewnie wywaliła:-phe he to oby Cię żadne pyłki w nosie nie zasmyrałay:-D

gregorka udanej zabawy i pysznego jedzonka:tak:

tweenie he he u nas kiedys lunęło i w piwnicy robiliśmy przy otwartych drzwiach:-p
więc parasol myślę też oki:-D

ewcik w sumie racja z półpaściem, może tylko toto mniej zjadliwe:sorry:oby oczywiście Cię ominęło tfu tfu ppuk puk;-)

W komunikacyjnum nic nie załatwiłam bo byłam o 14 punkt a dziś czynne do.... 14ej własnie:wściekła/y:zajefajnie wogóle pracują urzędy wszelkie z tymi godzinami:crazy:za to chyba dziś będzie grill bo obkupiliśmy się w auchan na grilka a że ponoć jutro ma padać to chyba zjemy dziś własnie. I kupiłam całą jednorazówkę lodów typu magnum ale różniste, waniliowe, orzechowe, z migdałami, z posypka i bez, w czekoladzie białej i czarnej i jeden truskawkowy dla odmiany:-Dteraz wcięłam paczke kluchów ze sliwami popije colą i legam bo mi żołądek dziecko jeszcze wypchnie:-D

No powiem Wam,że u mnie właśnie padało.Lunęło nagle,obficie i szybko przeszło.Teraz już świeci słoneczko i po deszczu ;-) Na dodatek ładnie pachnie wiosennym,letnim deszczem :-) Także takie deszcze to sobie mogą... :-p Byle nie za często ;-)

I kupiłam całą jednorazówkę lodów typu magnum ale różniste, waniliowe, orzechowe, z migdałami, z posypka i bez, w czekoladzie białej i czarnej i jeden truskawkowy dla odmiany:-Dteraz wcięłam paczke kluchów ze sliwami popije colą i legam bo mi żołądek dziecko jeszcze wypchnie:-D
Mmm Tobie to dobrze :-) Ja dzisiaj tylko jednego kaktusika wciągnęłam :-p

Ostatnia edycja:
wygladam jak świnka po tym balkonie, różowe ręce i kopytka, różowo-purpurowy dekold i rumieńce różowe
zjadłam obiadek i teraz tv,tylko musze mega głośno zrobić bo M wierci i wierci,ale dobrze,niech robi,bo tylko pogadniać go trzeba

jedyneczka smacznego grilka:-) mmmmmniam magnum,dawno juz nie jadłam:-p
asieńka jeszcze półpasiec się przyplątał? :no:
louise zakupowy dzień dzisiaj:-) a ludzi to fakt,pełno wszędzie

asieńka to może do mnie deszczyk nie dotrze bo własnie się turlam do ogródka na tego grilla:-DM mówi jak można zeżreć pakę klusek i już o kiełbasie myśleć ale co on tam wie, w ciąży nigdy nie był:-pmała zachwycona chyba kluchami i colą bo fika jak szalona:-)

Aha dziś zrobiliśmy zakupy w zgodzie, M latał z listą a ja buszowałam na ciuszkach, zdzwonilismy się na spotkanie przy kasie:-p

haj :-D
byliśmy z M na szkole rodzenia. Było super. Teraz pogramy w CS ihaaaa Myszki to lubią. Mała kopie jak szalona. Widać podoba Jej się jak tatuś w domu, matka jakaś taka nudna jest :-D

reklama
mysza i tak to będzie niestety, mama będzie od karmienia i ubierania czyli ta zła a tatuś ten od zabawy czyli ten super:-p:-D

U nas cieplutko, dopiero przyszliśmy do domu, wypluskałam się i leże.Pojadłam ziemniaczków, pycha ale okazuje się że w ciązy kaszanki nie lubię z grilla i karczku zresztą też:eek::-p:-D

Do góry