Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
I znowu na każdym wątku się przechwala
Czy coś mi poprawi dzisiaj humorek???

Nie wiem dlaczego tak wyszło ale fakt ten wcale mnie nie smuci
Za to mój M jeszcze się wyleguje i co chwile pyta co ja tak w te klawisze stukam:-)

Na szczęście dostałam. U mnie też pada i tak jak Ewcik cieszę się, bo ładnie pachnie. Planów nie miałam, więc mi to rybka...
Oszczędzaj się i nie denerwuj.
czesc kochane!!!Cześć Kochane!!
Mieliśmy jechać na festiwal kwiatów i sztuki do Książa, ale taka pogoda,że nie wiem co będziemy robić:-(Poza tym tradycyjnie moja kotka się rozchorowała i kicha...Jeszcze ten powrót, który mi podniósł ciśnienieI znowu na każdym wątku się przechwala
![]()
Czy coś mi poprawi dzisiaj humorek???
![]()
cześć dziewczynki ;-)
wczoraj zapomnieliśmy, że week i sklepy pozamykane, dlatego M mnie rano przed pracą budził, że mam sobie zejść do sklepu pod blokiem kupić pieczywo, bo później nie będzie. Oczywiście, że poszłam, ale dopiero po 11Na szczęście dostałam. U mnie też pada i tak jak Ewcik cieszę się, bo ładnie pachnie. Planów nie miałam, więc mi to rybka...
Madzik - ja wczoraj cały dzień na coli :-)
Cynamonka - bidulo, dobrze, że nic się poważnego nie stałoOszczędzaj się i nie denerwuj.
Vanilka u Ciebie to zawsze pięknie. Czy Ty aby na pewno jesteś w UK
Muszę pościągać parę filmików a potem zająć się sprzątaniem kuchni. Leń mnie ogarnia i najchętniej poszłabym dalej spać.

zjedz sobie cos dobrego 
) i zezarlam sniadanko-mniam. pogoda do bani wiec nigdzie nie pojechalismy ale mam nadzieje ze jutro cos sie poprawi moze
aaaaaaaaa to juz chyba kojarze come back ;-)