Witam ponownie tzn. po wizycie w ikea po komodę dla Nadinki

potem sprzątanko, jakieś firmowe bzdety i mam wreszcie czas dla siebie

'
Vanilka mnie o dziwo od kiedy wcinam znów magnez i jak mi się przypomni ten lek na żyły od ginka (cyclo 3 forte)to mi się zmniejszyła opuchlizna

a stałam dzisiaj też długo w upale bo prasowałam pościel - nigdy nie prasowałam ale mnie tak nowe meble zmotywowały że będę taką dobrą gospodynią

ciekawe na jak długo

bo normalnie to mi rzeczy z szafek na łeb lecą
tweenie fasolka szparagowa juz jest?

a ja ani truskawek, ani czeresni, no nic nie jadłam jeszcze, muszę iśc na targ
malewa nie grzeczny twój M

daj znać jutro po wizycie;-)
cynamonka, no własnie póki jestem na chodzie jest dobrze a jak zastygne leżąc to już koniec, jak mam wstać czy się na bok obrócić to jakbym musiała sobie kości łamać

maruska miło słyszeć dobre wieści że synuś rośnie, cieszę się z tobą:-) no i dialog z przystojniaczkiem nie do pogardzenia
dzamena no też masz bieganine

ale dobrze że z oczkami Filipka oki

a swojego dentka nie możesz na po odłozyć? ja bym chyba teraz już nie wysiedziała na fotelu zwłaszcza w tym upale kiedy ja normalnie sie poce ze strachu jak mysz a co dopiero w taka pogodę

jutro sie pochwal jak Filipek zniósł wizytę;-)
ewelad ale wypaśne żarcionko mniam
tiffi to masz jutro zapracowany dzionek a w te upały najlepiej w domu albo sklepach z klimą, zwłaszcza w tych drugich fajnie można spędzić czas
madzik jedz bez obaw z taka waga to możesz zjeść i konia z kopytami

Ja Cię przegoniłam o 2 kilo
kasiamaj trzymam kciuki żeby poradzili sobie ze skurczami i nie trzymali za długo w tym szpitalu, na pewno będzie dobrze;-)
Muszę kurka jechać jutro do sklepu dopytać o coś odnośnie kasy fiskalnej bo zaćmiło mnie dzisiaj i nawet nie kumam co mi pan na ściądze naskrobał

przy okazji pojadę o ten wózek dopytać bo nie dzwonił gostek i nie odpisał

i chciałabym tu zamówić bo cena dobra i bliziutko mnie a w sklepie zawsze pełno klientów stąd wnioskuję że sklep cieszy się dobrą opinią ogólnie, no zobaczymy jutro. Na obiad się nie popisałam bo zrobiła b. dobra grochówkę z horteksu i warzywa na patelnie też z horteksu