reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

hej hej!!
jejku jakie wieści :-D kasik jeszcze raz ogromne gratulacje!!
dzamena współczuje małemu tego badania- wiem, zę to nic przyjemnego, ale najważniejsze, że jest ok!
kasiamaj trzymam kciuki!
aisim jakbym mojego M wczoraj słyszała- wchodzę do pokoju, a ten czyta książkę- ciąża tydzień po tygodniu i zaczęło się ...a kupiliśmy to? a tamto? a do szpitala co trzeba zabrać i takie tam- obudził się hehe ale jakby nie patrzeć to zdążył;-)

U mnie kolejna kiepska noc, znowu jakieś skurcze, spuchłam strasznie i chyba mam coś ze stawami bo palców u rąk nie mogę zginać- tzn boli jak cholera!!! i kolana też :eek:

reklama
Atabe zrób sobie przy okazji badań Crp-jak mnie kiedyś bolały stawy to lekarz zlecil własnie Crp.
Mnie tez brzuch pobolewa i twardnieje,ale jakoś musimy wytrzymać....
Kurde jak upał-no masakra jakaś,już wolalam jak było chłodniej i deszcze!!!

Hej wszystkim:-)

Właśnie przed chwileczką wstałam a tu takie wiadomości:-)
Kasik wielkie, wielkie gratulacje!:-)

Jestem w całkiem dobrym humorze, miałam do siostry chodzić do 18 czerwca ale doszło do tego że jestem tylko dzisiaj i jutro, bo szwagier bierze urlop na jakieś 2-3 tygodnie więc mam już błooogi spokój, chyba że wypadnie jakiś nagły wypadek... oby się żaden nie zdarzył;-)
Jak mnie denerwuje ta pogoda... w dzień upał a w nocy duszno i burze, dzisiaj całą noc praktycznie nie spałam (po prostu nie mogę, budzę się co 2-3 godziny), latałam po domu by okna zamykać tak lało, do tego bieganie do ubikacji i próba ponownego zaśnięcia mimo że było w domu tak gorąco i duszno że się pociłam bez kołdry:-( Ehh... dzisiaj bierzemy do pokoju wentylator by chociaż trochę ochłodzić powietrze, mam nadzieję że coś da.

Mała wczoraj wariowała na całego:-) Śmiałam się z teściową że już jej się nudzi tam w środku, że chciałaby się przywitać:-) Ale nieee... niech jeszcze posiedzi te parę tygodni, chociaż strasznie mi się dłuży. 21 mam wizytę, ciekawi mnie już co mi powie lekarz, muszę mu powiedzieć o mojej wadzie wzroku bo nie wiem czy nie będę musiała lecieć do okulisty badać sobie ciśnienia oka...:-(

Zbieram się powoli bo coraz dłużej zajmuje mi przygotowanie się do wyjścia, buziaki dla brzuszków:*
Miłego dnia wszystkie;*

jakie wiesci dziewczynki ,chyba miałam czuja bo weszłam tylko na moment aby sie przywitac i podziekowac za dobre słowa dla Filipka,zaraz spadam z nim do dentysty
kasik gratki wielkie ,jestes wielka
atabe ja juz myslałam ze z bólu i opuchlizny to w nocy wykorkuje,choc raczej jestem wytrzymała ,m tylko patrzył ze strachem w oczach a ja nawet lezec nie mogłam tylko kibel fotel i tak znów do 3 w nocy
spadam bo nie zdaze-buziaczki ,do pózniej

hej

kasik super,gratki!!!!

ja zaraz sobie zrobie śniadanko i biorę się za dalsze pranie i prasowanie i koncówke porządków

miłego dnia

Widze, ze wiekszosc ma wesola noc za soba. Dolaczam do grona obolalych, nie - spiacych, z palaca zgaga o 4 nad ranem, sikajacych, "skurczonych" i stwardnialych. Masakra!!! Jeszcze ta kukulka. Mam niedaleko w zagajniku kukulke, ktore miedzy 4 a 6 rano kuka bez litosci.

Jade na zakupy bo w lodowce tylko swiatlo.

Ale się wk... M pojechał z próbką do sanepidu na powtorkę badań ze skierowaniem i wszystkimi papierami i mu nie przyjeli!! Powiedzieli,że musimy prywatnie zrobić badanie na salmo. 3 razy 60 zł.:szok: M się wkurzył i oczywiście zadzwonił do mnie z aferką. Znowu nerwy i kłótnia. Napisał smsa, że załatwił w końcu, ale w innym labolatorium. W sanepidzie ich nie obchodziło, że mam salmonellę. To od czego oni są??

Hejka :happy:

jakie wiesci z rana :happy:
kasik gratulacje!!!!!!

u mnie nocka super,cala przespana:happy:
spadam szykowac sie do poloznej -po raz ostatni juz :-):tak:

Widze, ze wiekszosc ma wesola noc za soba. Dolaczam do grona obolalych, nie - spiacych, z palaca zgaga o 4 nad ranem, sikajacych, "skurczonych" i stwardnialych. Masakra!!! Jeszcze ta kukulka. Mam niedaleko w zagajniku kukulke, ktore miedzy 4 a 6 rano kuka bez litosci.

Jade na zakupy bo w lodowce tylko swiatlo.

matko a u mnie gdzieś na drzewie ulokował się jakiś ptak i co dziennie tzn co noc od godz. 3 śpiewa, ale tak głośno, że spać za nic nie mogę- oczywiście M śpi jak zabity... a ja chyba zrobię jakąś procę :eek: do tego to puchnięcie dzamenka współczuję, ze Ciebie też to licho dotknęło ...

matko jak duszno....

reklama
Do góry