reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

reklama
eh kacperek kacperek nastraszylas mnie wiec zadzwonilam do gina swojego, a on mi kazal jeszcze dzis na ip jechac i przeplywy zrobic i ktg i do piatku kazal sie rozpakowac :-D ta ja posluszna pacjentak juz rozkladam nogi i dzidzio wychodzi bo pan dr kazal :-) no nic czekam na m i pojedziemy kurcze a chcial obiad zjesc dobry zawijane schabowe z serkiem i pieczarkami a tak to beda zwykle

:-) mowilam ze bede sama ze soba gadac :-)

coz jade na ip tylko moja legitymacja ubezpieczeniowa stracila waznosc wiec znowu bede musiala sie klocic ??? eh to moze z nerwow cos sie zacznie ;-) trzymajcie kciuki co bym juz nie wrocila tylko za 3 dni rozpakowana

czesc
chciałabym wam przekazać że patipaula urodzila dzisiaj o 3 55 córeczkę. Mała waży 3450 i 55 cm. Poród zakończył się cc po kilku godzinach naturalnego.

PAPITULA GRATULACJE!!!!!!!!!
Ja na szybko wskoczyłam na bb,bo jeste, u teściów...Więc szybko opisze tutaj wizytę..
Sara waży jakieś 3300gram...Łożysko 3 stopnia..Gin zrobił mi masaż szyjki,żeby cos rozruszać..Ale ten masaż bolał.no i teraz krwawię...Jak do 29 się nie wykruszę,to na wywołanie mam przyjść...Boli mnie teraz cły dół brzucha jak na miesiączkę..zobaczymy może ręce lekarza zdziałały cuda..hihi...
Mykam...Buziaki:*:*

Oliwia a czemu robił Ci ten masaż ? Przecież zostało Ci jeszcze 16 dni ( tak jest na suwaczku :p )

Ashika szybkiego i najmniej bolesnego porodu :)

Patipaula gratuluję :)

reklama
Hejka

patipaula gratulacje

malewa super wieści, po cichu zazdroszczę
Ashika powodzenia i szybkiego porodu, kciukasy zaciśnięte

U mnie nadal cisza, pare marnych skurczybyków w ciagu dnia i nic poza tym. Odebrałam wyniki morfologii i moczu. Wszystko w porządku więc czekam na wizytę do 27-tego.
Ogólnie nastrój kiepski, bez kija lepiej do mnie nie podchodzić. Tak mnie napierniczają pachwiny, że wyć się chce!
Już mi sie nie chce. Szymek wyłaź!!!!!

Do góry