Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

szczególnie że po podłączeniu do ktg dostałam skurczy ( o mocy od 60 nawet do 100 ) bolało cholernie mocno od krzyża i puszczało na brzuchu... Położna przy odłączaniu powiedziała "no zobaczymy co lekarz powie i może Cię zostyawimy". Czyli ona widziała potrzebę... Wyszłam na poczekalnię, a tam czekałam i czekałam.. chodziłam w tą i spowrotem (miałam nadal te skurcze
zaczynały nawet boleć). Na IP pojawiła się babka taaaaaaaaaka uśmiechnięta i mówi że ona miała termin na wtoek, ale w ciąży nie miała nawet skurczy ani żadnych bóli- dosłownie zero. Nawet jej ktg nie zrobili tylko przyjęli na oddział.
ja już naprawdę nie wiem co tu począć. Kazał czekać i pokazać się za tydzień. To się pytam czy przygotować się na przyjęcie do szpitala a ten milczał. Położna tylko bąknęła że mogę coś tam wziąć. ach no chyba że dostanę takich skurczy że się będę czołgać to może łaskawie mi pomogą, no albo- odejdą wody- wtedy nie będą mieli wyjścia...
zrobią ci to usg?
a jak dasz radę przełączyć się na program bezstresowy to daj znać... Przyda mi się instrukcja
drętwieje i jest jakaś kulawa czasem bo mała się na prawicę przerzuciła 
więc korzystam ze starego dobrego ORANGE :-)
:-);-)

:-(

nie ma mowy, wczoraj sie tak wkrecal na dol ze co 10-15 min musialam leciec siku ledwie wyrabialam do kolejnej przerwy na reklamy w filmie :-( az sie m smial ze w nocy urodze bo tak to jeszcze nie bylo a on rozmawial z synem o tym. I co??? wstaje rano i z usmiechem mowie ze jestem i mam nadzieje ze synek bedzie bardziej posluszny po drugiej stronie :-)
a tu sie nie da i ta niemoc w kwestii wiedzy jest chyba najgorsza, troche glupawo to urzadzone trudno. Teraz tak sobie mysle ze jak w poniedzialek sie uda to na weekend pewnie wyjde bo obawiam sie ze raczej na pewno bedzie maksiu przytruty wodami :-( ale juz ciiiii nawet nie mysle o tym ;-)