Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
troszkę wam zazdroszcze ashika, tweenie i reszcie nie rozpakowanych. Ale puki co na porodówkę sio !!! A swoje pragnienia jestem zmuszona odstawić... Jeszcze tylko jakies 6 mies....

tetina dzięki za informację na temat kolek. Ja właśnie kupiłam ten esputicon, ale moja nie ma typowych kolek, tylko nie umie zrobić kupki, takie zaparcia... cała się potem robi czerwona, stęka, stęka, strzela różne miny, a jak nic nie zdaje rezultatu to zaczyna płakusiać...Zrobi czasem, ale mało, a jak walnie całą pieluchę to jest od razu spokojniejsza... Kładę ją na brzuszku, masuję brzuszek, ale dzisiaj już poszłam po te kropelki, co by pomóc jej się odgazować...
Madzik - ale Ci zazdroszczę, że gdzieś wyskoczysz... Ja dzisiaj chciałam wyjść sama do sklepu i skończyło się na tym, że szliśmy z małą w wózku, bo jeszcze musiałam nakarmić przed wyjściem, a M nie chciał z nią zostać sam, bo ja nie odciągam mleka...
Ja mam smoczki TT, ale nie używam. Mała wypluwa... Ogólnie potrzebne nie są, bo ona płacze tylko w porach karmienia...
iwusia29 - ja takiej sesji nie zrobiłam i trochę żałuję. Ogólnie z brzuszkiem to mam może z 5 zdjęć :-) Ale teraz nadrobię i będę się fotografować z małą pchłą ;-). No i widać, że kobietka po fryzjerze od razu ma lepsze nastawienie. Tak trzymać ;-)
zadrapałabym się na śmierć..lekarka nie wie,co to, dała mi zyrtec, ale dobrze, że poszłam jeszcze do pediatry i się upewniłam, czy mogę karmiąc piersią-otóż nie można.. do dermatologa bym poszła, ale terminy na wrzesień
póki co mam pić wapno i smarować hydrocortyzonem-czuję, że nie pomoże, a wygląda to strasznie:-(