Hejo laski

Melduje sie ,ze zyje

;-)
Niestety nie mam teraz tak duzo czasu na kompa BB jak za czasow ciazy kiedy mialo sie tylko jedno dziecko,a szkoda ...
Przylecial do Nas kuzyn mojego M i mieszka u nas na pokoju tymczasowo puki czegos nie znajdzie to wieczorem kiedy ja mam czas na kompa ten przygarnia mojego lapka i sobie siedzi puki nie zasnie

Ale dzisiaj sobie postanowilam ,ze wieczorkiem lapka zabieram do sypialni do gory i niech spada

(malpa jestem

)
Kryzysik mielismy z cycaniem i to jaki :-(
Nagle ze spokojnego dziecka zrobil mi sie ciagly wyjcun!!
Oj naplakalam sie chyba z tydzien ...dola na caly swiat mialam przez to cholerne karmienie...no ale najwazniejsze ,ze nadal cycamy i dwa razy dziennie dokarmianie butla

wczoraj bylismy na wazeniu i David klopsik wazy 5300:-)
we wtorek idziemy do lekarza na przeglad malego i moj .
jedyneczka tez siebie podziwiam ,ze tak walczylam z tym cycaniem bo w ciazy juz zakladalam ,ze karmic to ja nie bede

Ale szkoda mi tego mleka no i wogle polubilam to :-)

Co do kompieli to moj na poczatku plakal bardzo .Tez mnie to przerazalo bo zazwyczaj dzieci lubia moczyc dupki .Ale znalazlam przyczyne -glodny byl i wyl !!.A jak najedzony pieknie sie kompal .Do dzisiaj moczy dupke bez krzyku ,zawsze przy kompieli towarzyszy mu Gabi z boczku siedzi i swoimi resorakami jezdzi po boku wanienki ,a maly fajnie patrzy za nim
Ashika Ogromne gratki !!wkoncu sie doczekalas :-)
doczytalam ,ze jestescie w szpitalu jeszcze ,wiec szybkiego powtoru do domku zycze .
geperty Witaj !!
mammi zawsze mialam Cie pytac i zapominam -ile przytylas w ciazy??
Bo pamietam ,ze gin cos tak sie burzyl i z ciekawosci pytam do ilu dobilas ;-)
kama Matko,jestem w szoku :-(
Wyobrazam sobie co przeszliscie przez te kilka dni .szok ...
Ciesze sie ,ze wszystko dobrze sie skonczylo i zdrowka dla Majeczki !!
Kiedy jedziecie do PL ??Odpoczniecie sobie troszke ,odetchniesz ,odstresujesz sie ..nabierzesz nowych sil.
Ile Majeczka wazy ??
tweenie trzymam kciukasy za to wywolanie,ale lepiej zeby jednak samo sie rozkrecilo
Maruska moj tez zapodaje mega baki
Ide jeszcze pozostalosci nadrobic i spadam do wyrka bo David o 8 zapewne wstanie .
rety juz 1,5 mieszka prawie za nami kiedy to leci ??