Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
u nas znowu kryzys z laktacją, Mała wisi i ciągnie z obu cycków a potem jeszcze wyje i wypija 60 z butelki. Właśnie ściągnęłam po 30 min całe 30 ml mleka w sumie z obu. Pochlastać się można... A już tak fajnie było kilka dni temu, 90ml z jednego cyca
Mieliśmy ciężką noc, Małą ewidentnie bolał brzuszek, płakała niesamowicie, a ja razem z nią... Teraz M ją zabrał na spacer do kościoła, a ja mleko ściągałam.
Wczoraj mieliśmy dzień pampersowy, najpierw kupiłam w rosmanie paczkę 98 szt za 45zł i dostaliśmy paczkę chusteczek gratis. A potem jeszcze w auchanie kupiłam 4 paczki tych białych, bo były za 40zl. M o mało co nie padł, jak zobaczył cały koszyk pamków
Do dziewczyn po cesarce - kiedy zacznę czuć brzuch? Już 3 tyg, a brzuch jest cały czas zdrętwiały, bez czucia. Tzn. boli jak się dotknie
I czy normalne jest, że wzdłuż cięcia zrobiło mi się takie twarde coś? Mam wrażenie, jakby ktoś mi pod szew włożył twardą, szeroką rurkę albo deskę. Mam nadzieję, że wszystko dobrze się zrasta
Wczoraj mnie mama jeszcze dobiła, że jak teraz miałam cesarkę, to drugie też przez cesarkę będę musiała urodzić. Prawda, czy fałsz? Jeśli tak, nie wiem, czy się zdecyduję na kolejne...:-baffled: