_Ewcik_
Fanka BB :)
hej dziewczęta:-)
u nas nocka klasycznie, pobudka o 2 i po 6..
wlaśnie wymyślam, co by tu robić, pewno przejdziemy się okolo poludnia na spacer, potem skoczę do mamy zrobić jej manicure, bo dziś idą z tatem na jakieś party;-) póki co Maly buja się w huśtawce, oczywiście zaczyna się już niecierpliwić, więc zaraz będę musiala go zabawiać..
ewelad te bóle żolądka na pewno nie z glodu, to moge Ci zaręczyć
a co do sloiczkow, to naprawde fajna promocja byla, bo za każdy placilam 1,89zl, gdzie normalnie np. takie obiadki są za 3,40.
tiffi ja mialam juz nieraz robiona gastroskopie, jakieś 2 lata temu ostatnią i wtedy wyszlo, ze mam stan zapalny żolądka i polipa. Gastrolog zasugerowala, zeby wyciąć tego polipa, bo może się rozrastać, ale mówi, że taki zabieg wiąże się np. z możliwością przebicia przelyku lub krwawieniem.. wiec olalam sprawe
JakMa witaj:-)
u nas nocka klasycznie, pobudka o 2 i po 6..
wlaśnie wymyślam, co by tu robić, pewno przejdziemy się okolo poludnia na spacer, potem skoczę do mamy zrobić jej manicure, bo dziś idą z tatem na jakieś party;-) póki co Maly buja się w huśtawce, oczywiście zaczyna się już niecierpliwić, więc zaraz będę musiala go zabawiać..ewelad te bóle żolądka na pewno nie z glodu, to moge Ci zaręczyć
a co do sloiczkow, to naprawde fajna promocja byla, bo za każdy placilam 1,89zl, gdzie normalnie np. takie obiadki są za 3,40.tiffi ja mialam juz nieraz robiona gastroskopie, jakieś 2 lata temu ostatnią i wtedy wyszlo, ze mam stan zapalny żolądka i polipa. Gastrolog zasugerowala, zeby wyciąć tego polipa, bo może się rozrastać, ale mówi, że taki zabieg wiąże się np. z możliwością przebicia przelyku lub krwawieniem.. wiec olalam sprawe

JakMa witaj:-)
mamusia nie wiedziala czego dziecku potrzeba ;-)
a moj maz w tej samej sytuacji 3kg. tak wiec co organizm to inna reakcja, chociaz wiadomo cwiczenia sa najlepsze, ale na poprawe sylwetki a nie spadek wagi ;-)
a nawet waze juz 2kg mniej niz przed ciaza wiec jestem happy i czekam co bedzie dalej, bo glodomor niezle mame wysysa
. Musze kupic nowa wage, bo stanelam na naszej i okazalo sie ze waze 1kg wiecej niz 3 tygodnie temu
. Jeszcze niedawno bym zjadla wszystko nieomal z zakazanych rzeczy a dzisiaj jak wiem ze za chwile bede mogla to nie mam ochoty juz nie pachnie tak ladnie jak kiedys :-(
znowu :-):-):-)
Pojechałam z Emi na to ściąganie kamienia na 17 i jak nigdy nie było poślizgu więc 15 minut po 17ej byłyśmy po. Dzwonię do M że może skoczę w takim razie na zakupy (bo on miał jechać jak wrócę) a on że jak zdążę to ok. Myślę sobie że co on, do kąpieli o 19ej spoko zdąże. No i pojechałam. On dzwoni znów 17.50 i pyta jak tam a ja że już wychodzę i wkurzyłam się już że dzwoni jak pos....y
Ale jeszcze gacie mu wybierałam więc w drodze byłam 18.15 a on znów dzwoni, no myślałam że go zjade ale on się zapytał czy ja pamiętam o jego angielskim o 18ej
Kiedyś bym się rozbeczała (a dokładniej w ciąży
O on nie patrzy, pierdyknie coś w złości i ważne że sobie ulżył. Oj skończyło się,albo się szanujemy wzajemnie albo nie będę już jego przyjaciółką kochanką sprzątaczką kucharką i co tam jeszcze
Zabierz M kompa, przecież bb ważniejsze niż jakaś głupia gra