ewelad
Fanka BB :)
spacerek 2 godzinny tyko, bo pada, ale takie życie Matki Polki
teraz D chili na obiad majstruje, a ja zabawiam królową-coś zmierzła, chyba nie dospała hmmm tatuś się martwi, bo zostają sami, a ja skoczę do kuzynki z zaproszeniem na chrzciny i na papieroska:-) mieliśmy razem iść, ale syn kuzynki ma 39st gorączki i się boję z Lilą
jedyneczka historia z majtkami miażdży

a Żulia jeszcze bardziej-ja wg tego byłabym Żewelina
ale grzeczny ten Twój M-bardzo ładnie:-)
dzamena oby Was te chorbska opuściły, ale taki sezon chyba się zaczął, kuzynka w przychodni była z synem i mówi, że takiej masakry jeszcze nie widziała; prezent odlotowy!!!! chcemy chrześnicy D kupić, ale ona ma 2,5 roku, więc chyba za mała na takie cuda
tiffi właśnie myślałam, czy nie skoczyć na te targi
młoda mamuśka piękna lista- do boju!!!
teraz D chili na obiad majstruje, a ja zabawiam królową-coś zmierzła, chyba nie dospała hmmm tatuś się martwi, bo zostają sami, a ja skoczę do kuzynki z zaproszeniem na chrzciny i na papieroska:-) mieliśmy razem iść, ale syn kuzynki ma 39st gorączki i się boję z Liląjedyneczka historia z majtkami miażdży

a Żulia jeszcze bardziej-ja wg tego byłabym Żewelina
ale grzeczny ten Twój M-bardzo ładnie:-)dzamena oby Was te chorbska opuściły, ale taki sezon chyba się zaczął, kuzynka w przychodni była z synem i mówi, że takiej masakry jeszcze nie widziała; prezent odlotowy!!!! chcemy chrześnicy D kupić, ale ona ma 2,5 roku, więc chyba za mała na takie cuda
tiffi właśnie myślałam, czy nie skoczyć na te targi
młoda mamuśka piękna lista- do boju!!!