Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Karty pacjęta mówisz dorwał, to może zostanie lekarzem
To ciotka się rządzi no ale strach urazić faktycznie
Dlatego zdecydowaliśmy że usuniemy za rada oczywiście lekarzy którzy grozili trwałym uszkodzeniem słuchu. Eh żeby moje cudo było takie grzeczne cudo jak twoje
Widzę ją za odkurzaczem

kropa sadze ze te osoby co to zrobily moga sobie codziennie spokojnie i bez wyrzutow sumienia spojrzec z rana w twarz w lustrze...Mysza, dlaczego "musimy ząłożyć nowe"? Nie rozumiem, co się stało ze starymi wątkami, było tam wiele cennych info, do których nie raz i nie dwa wracałam.
Ktoś chyba powinien wyjaśnić, dlaczego te wątki zniknęły? Czy nawet tyle nam się nie należy: likwidujemy co chcemy i mamy Was w d....? Czy sobie decydujecie o takich sprawach na słynnym zamkniętym, "grupa trzymająca władzę"? Nie wiem, kto tu rządzi i kto się tak zarządził, ale jestem na forum od dawna, sporo moich postów wcięło i baaardzo mi się to nie podoba. Uważam, że to nie w porządku. Gdybym wiedziała, ze ktoś ma plan usunięcia tych wątków, skopiowałabym swoje wpisy.
Nie wiem, która to zrobiła, ale jest dla mnie nieodpowiedzialną gówniarą.