Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hihi no ale laski powiedział ,że ciśnienie mam książkowe ale tetno mam bardzo małe śmiał się,że tętno sportowca ale to będziemy u mnie kontrolować niestety ....
no to teraz czekamy az COrin bedzie mialam USG. Jak sie potwierdzi ze bedzie corka to ide kupic kupon z loterii
Psota gratuluje potwierdzenia chlopca, super ze zdrowiutki :-)
ja juz lece dziewczynki, dowiedzialam sie tego co chcialam a teraz ide sie znowu polozyc. Mala szaleje jakby sie wsciekla, niech sie bidulka rozprostuje bo na siedzaco jestem caly dzien.
DObrej nocki brzuchaty :*
emcia :*:* śpijcie słodko :* no ja juz się też położyłam
No a ja mam nadzieję,że faktycznie malutka opiła sie przed badaniem wód i miała większy żołądeczek,bo jak zwykle ja wpadam już w panikę
No myślę myślę chyba lekarz się zna na tym ... aaaa krzywej cukrowej mam teraz nie robić dopiero po następnej wizycie bo powiedział,że po 24tyg sie ją robi i 50ml będe piła