Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i jeden doszedł do mnie i pyta czy może wejść cos zapytać ja mówie no ok,,, po czym my weszliśmy a lekarz mówi nooo i młody dziecko będzie miał hahah dzwonił do dziewczyny i dwie kreski laska 13 lat i chciał zapytać czy jak ona nie ma 18stu to ich lekarz przyjmie 

Ma 8 lat i o ciąży myśli...Wczoraj numer był bo bylismy ostatni u lekarza a to mówię zapytam go wreszcie na spokojnie o wszystko ale przyszło 3ech chlopaków no góra po 15lat mieli szpanery 1sza klasai jeden doszedł do mnie i pyta czy może wejść cos zapytać ja mówie no ok,,, po czym my weszliśmy a lekarz mówi nooo i młody dziecko będzie miał hahah dzwonił do dziewczyny i dwie kreski laska 13 lat i chciał zapytać czy jak ona nie ma 18stu to ich lekarz przyjmie
Ja w wieku 13 lat nawet okresu jeszcze nie miałam![]()

świat oszalał.. teraz Corin wyobrażasz sobie Age swoja za 5 lat Ci mówi mamo dziecko będę miała jesoooo dla mnie to niewyobrażalne jest przecież taka dziewczynka sie rozwija dopiero(jeszcze)..