• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

Witam wiosennie:-) u nas przepiękna pogoda wiec dziś piore,wietrze ,odkurzam i takie tam. Ogólnie zdałam sobie sprawe,że nie mam płaszcza ani butów na wiosne:baffled:a tu coraz cieplej i martwi mnie to w co ja sie zmieszcze:confused2:Chyba juz czas pobuszować po allegro:-pBuziam Was wszystkie .

reklama
sis :*:*:* i dla Dawidka :*:*:*:* nooo dobry był hahaha ale zaraz się obudziłam bo siusiu mi sie chciało :zawstydzona/y: i na zegarek patrzę,a tutaj 9.13 :szok: Kochana teraz powolutku wrócisz do formy malutki spacerek nawet 10minut zawsze pomoże rozciągać wszystko i Twoja kondycja też wróci ;);) cieszę sie,że kolacja się udała !!
emcia nooo to pieknie,że cała noc przespana !! I oby tak było częściej :tak:
margeritka no właśnie i u mnie dziś slicznie i zaraz się muszę wziąć za sprzątanie mężuś pomoże bo w domku dziś :-D

Ostatnia edycja:
Zaneta, a może właśnie powinnaś jeść 5-6, ale małych posiłków, wtedy zawsze cos jest w żołądku i nie czuć głodu. Ja tak robię i u mnie waga od początku ciąży +3kg.

Margerita, mam podobny problem, wiosenne buty mam tylko na wysokich obcasach, a wczoraj przymierzyłam moją ulubioną kurtkę i dopiąć to ja ją bym tylko mogła na wysokości szyi, hehe:)

Sis:**** i dla Michalinki:**** U mnie właśnie jest taka piękna pogoda, a że mieszkam przy lesie, to się chyba przejdę na takich 10 minutowy spacerek:)

Z tymi butami to u mnie no ok bo adiadski mam no ale na Święta nie założę adidasów więc cuś zakupić trzeba :-D płaszczyk kurcze mam nadzieję,że spokojnie jeszcze zmieszcze się do kwietnia narazie jest ok z każdą kurtką ale brzunio coraz większy sie robi :-D
Mmmmm las w sumie ja też nie mam daleko do lasu ale tam ponoc zboczeńce latają hahahaha

Hej kochane... ale dziś sobie pospalam (jak zwykle heh) i tylko raz o 6 rano siku poszłam:) co bardzo dziwne bo zawsze chodzę cześciej..
Mnie dziś sie snił małż..ale sen był pokręcony jakis, jak w jakimś filmie..

Wstałam uchachana, bo wieczorkim mój misiek wraca!!! tralala zaraz uciekam, bo idę do mamy żeby mi wlosy pofarbowała...a cooo, zrobie sie na bóstwo haha..
no i do lumpka mojego chciałam wstąpić:)

reklama
pierozki juz zjadłam nawet mi to szybkol i sprawnie poszło a ciasta miałam na pierogi z kilograma maki

Zanetka tez mam zgage po cytrynie ale im wiecej jej pije tym ta zgaga jest coraz miejsza , to moze bardziej owoce jedz na wiczór i marchewke chrup

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry