• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

dziewczyny u mnie jest tak samo jak tylko cos robie to malutka nic nie rusza sie jak tylko zjem i sie położe lub siedze to zaraz fika i buszuje jak sie tylko da tak ze spokojnie zacznie brykac

reklama
Hejka Kobietki ja znów chwilowo:( Jestem u mamusi i cały czas czymś zajęta :) u Maqnio już ok :) dziś mi pisała że leży podpięta pod KTG i słucha serduszka Różyczki :) sprawdzają czy nie ma skurczy macicy bo odłączyli jej leki rozkurczowe i czeka co bedzie się działo :) Pozdrawiam :*** Buzinki w brzusinki :)

sestina Marzenka naprawde dziekuje wam. Dobrze wiedziec ze tak wszystkie maluchy maja.
Ja to czasami glupieje w tej ciazy. Chociaz w pierwszej bylo gorzej, na usg polowkowe zapisalam sie do 3 roznych lekarzy zeby byc pewna ze dzidzia zdrowa, na potwierdzenie ciazy poszlam w pierwszym dniu jak miala sie pojawic @ a zapisalam sie jak sie staralismy:-D badanie na toxo robilam 6 razy. Z tego wynika ze teraz nie jest ze mna tak zle.
Dobranoc Iwonus milego jutrzejszego dzionka z tesciowka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry