• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

hej dziewczynki, ja szykuje sie do jutrzejszego lotu. Znowu rozlaka na tydzien z D, pewnie mnie bedzie bardziej kochal po powrocie :-D znowu zobaczy jak to jest bez rozdartej Magdy w domu i bez jej humorow i dogryzania :-) a tak na prawde to bede b.tesknic, dobrze ze to tylko tydzien i znowu bedziemy razem ^^

wydruska co sie z maqnio dzieje znowu? :-( bo nie chce sie cofac w postach bo za duzo tego..

reklama
Em_ka, tylko nie dzwigaj żadnych walizek itp.... a taki tydzień rozłąki zawsze dobrze robi.... :)

Wydrusia, sądząc z uśmiechów to z Maqnio wszystko w porządku - Ty chyba lubisz się martwić na zapas..... ;)

balkan mam tylko torbe podreczna, co nie zmienia faktu ze nie jest na kolkach :-( po 3 latach za granica nie dorobilam sie jeszcze takiego cudu techniki :-D zaraz sie zaczynam pakowac, zobaczymy ile mi tego wyjdzie, duzo brac nie bede z powodu ciezaru, kregoslup mnie boli a na pewno kupie jeszcze jakies rzeczy w Irlandii i chce zeby mi sie to zmiescilo :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry