• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

mnie od poczatku ciazy jedna cos przepowiada: zobaczysz jak bedziesz rzygać- ja nic:) zobaczysz jak będzies zpragnęłą kawy bo na rzęsach inaczej w pracy będziesz chodzic- ja nic-pełna energii:) zgagę masz- mówię nie- to niebawem dostaniesz- jakoś na razie spokój; uzywaj kremu na hemoroidy profilaktycznie bo na pewno dostaniesz hmmmm i co może jednak zacznę go używać, co Wy na to hahah

reklama
Pippi coś w tym musi być,bo po co się starać o dziecko miesiąc dwa czy rok a czasem nawet dłużej żeby później tak narzekać,teraz mi pisała,że ja mam super,bo na święta jadę do rodziców a onamusi wszystko przygotować i dwoje dzieci więc nowe ubranka buciki... kuźwa no napisałam jej ,że idę spać hahaha bo czytała tego nie będę a nie chcę byc niemiła :-D
No to jak się mnie pytają ile już przytyłaś jak im móię,że niecałe 3 kg to mówi.ą ooo to pod koniec ze 20 Ci dojdzie :baffled:
sestinka noo zakup go na zaś już hahaha bo kto to wie :-D

Zjadłam śniadanko i mi oczko uciekło… ;)))

Maqnio, Konwalianka, Marzenka, ja już się zakochałam w swoim synku, napatrzeć się na niego nie mogę, pięknota moja mała:)

Corin, u mnie gdyby była córeczka to byłaby albo Michalinka, albo właśnie Alicja:) Z tych trzech mnie się najbardziej podoba Alicja:)

Veronique, mnie się od 2-3 dni jakoś gorzej oddycha, ale nie jest źle;) Wytrzymamy, główka do góry:)

Sis, Sestinka, z tymi koleżankami, to szkoda gadać… wszystkie są zajęte robieniem ,,kariery” i dziwią mi się, że JUŻ zaszłam w ciążę, ale tak szczerze, to mam wrażenie, że przemawia przez nie zazdrość, bo większość z nich ma wieczne problemy ze swoimi facetami, żaden się nie chce żenić, nie mówiąc już o dziecku, a te ich kariery to są na szczeblu pomocy biurowej, albo sekretarki.

Pippi, ja mam w zalecanych badaniach zapisane, żeby między 28 a 32 tygodniem, zrobić test na obecność antygenu HBS, byłam szczepiona, więc mam nadzieję, że wszystko ok. Twoje szczepienie w przeszłości nie działa na dzidziusia.

No i masz - moja córa dopiero co nazwana Natalią została juz przechrzczona na Nutelkę;)hiih
psota ja powinnam przypominajaca dawke szczepionki brac w styczniu alko mowila mi lekarka ze jesli to nie jedna z pierwszych to antygen nawet po roku jest wysoki ale i tak sobie sprawdze

Corin o dziękuję kochana :-D jak miło czytać ,że mam jakieś wsparcie w Tobie i że tak dobrze mi zyczysz hahaha :-D
sis kariery ciągła ganianina a później wiesz gadają głupoty może to i racja jak chyba Pippi napisała,że zazdrość ;)
Wy piszecie o tym Hbs a ja miałam to w grudniu już tzn wyniki już musiałam dać w grudniu

hej laseczki, z winy Dodi kttora zarzucila gre ,,pekajace banki,, nie bylo mnie na forum, juz 2 dni w to gram i rzeczywiscie nie da sie oderwac xD ahahahha

apropo tycia, to skoro ja w 4 miesiace przytylam 11 kg to wniosek z tego ze przez te 3,5 miesiaca ktore mi zostalo nie przytyje az tak duzo, co nie? :-D tzn na to licze bo nie chcialabym skonczyc na 20 kg :szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry