reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

danusia dziewczyny mają rację jeśli sie tak niepokoisz to w przychodni położna ma na pewno detektor ;) ja tez byłam u siebie jakis czas temu bo małą czułam leciutko ale serducho waliło więc się od razu uspokoiłam :tak:
wisieńka super,że z tymi skurczami masz spokój i tak ma zostać do lipca :-D oo tak z tą siłą to dziękuję hihi :-D

reklama
tylko ja nie wiem ile warzy :| to jest oznaczone na usg AC/BPD/FL/HC VALUE 860G ? tak corin wszystko gra :) ja oczywiscie niepotrzebnie Panikuje ... i Pani doktor powiezdiala ze jak nie mam co robic i zaczyna mnie strzykac i zaczynam rozmyslac to mam pomysleco konbietach ktore maja wiecej dzieci niz 3 sa wciazy mieszkajana wsi maja ciezka prace i nie maja czasu myslec o bolesciach :)

Ostatnia edycja:
Veroniczka, no i wszystko w najlepszym porządku! Mam nadzieję, że się troszkę uspokoiłaś... :)

cześć Wisienka i Anula.....

wczoraj wieczorem przyszli do mnie znajomi, a mój mąż wyszedł na pępkowe do kumpla - pytają się, a gdzie Marek, to ja mówię, że na pępkowym, a oni - patrząc na mój brzuch - a to nie za wcześnie? :)

Wsio dobrze... niepotrzebnie panikuje .... no ale to moja pierwsza ciaza chociaz kurde to chyba nie regula czy by byla 1 czy 3 to KAZDA mama sie martwi ! tylko ze niema na to czasu TAK JAK JA ! dzisiaj szukam jakiejs szkoly dla przyszlych mam albo jakas gimnastyka ...

Tak, z tymi ruchami to prawda, ale nie w każdej godzinie doby, tylko wtedy kiedy maleństwo nie spi ;-)

Veronique, dobrze ci powiedziała lekarka, ale jak tu się nie przejmowac wszystkim co? Trafiają się egzemplarze które przechodzą przez ciążę jak czołgi :-D ale tych jest malo. Moja tesciowa poszła do ginekologa pierwszy raz podobno dopiero jak jej wody odeszły :szok: ale ona nie chodziła bo się wstydzila rozebrać przed lekarzem - tak mi opowiadała kiedys :/

reklama
Dziekuje Konwalianko :-* :) zaraz wstawie zdjątko :) mojego Artysty :) ktory drapie sie po nosku .Corin a ja sioedzialam w poczealni ikobieta mi mowize to jej 5 dziecko ... bedzie i z czwartym jak jej wody odeszly w domu a maz spanikowany ... cvhwycil za Torbe i mowil no jedziemy szybko to ona " Kochanie spkkojnie jeszcze sobie nogi ogole " Hahaah szczeka mi opadla ...
Powiedziala ze ona uwielbia RODZIC :|

Do góry