reklama

Lipiec 2011

anula no jak bym mojego na zakupach widziała, niby liste ma a wydzwania, dzis np. dzwonił i pytał gdzie stoi smietana w kartoniku:-)
marzenka dobrze zes cała i zdrowa, wcinaj placuszki na zdrowko:)

reklama
Byłam na zaleconym 15 minutowym spacerku, jak mi dobrze było w tym ciepełku;) Później oczywiście mi oczko uciekło i dopiero się obudziłam. Mój synuś coś dzisiaj lenia chyba ma, bo się nie chce ruszać, już nawet lody zjadłam i nic.

Katerinko, dobrze, że pojechałaś sprawdzić, przynajmniej jesteś spokojna. Super, że wszystko ok:)

Sestinko, bardzo się cieszę, że Natusia zdrowiutka! :)

Maqnio, Sis się odezwała;)

Dziewczyny, Orchidea napisała, że u niej wszystko ok, mała buszuje i wreszcie rośnie jej brzuszek, ma już okrąglutką piłeczkę;) Dzisiaj też wysłałam jej sms, ale nie odpisała.

Veronique, oby szybko minęło, bo się nam wykończysz;)

Gon1a, ja brałam przez 3 dni bioparox, gin powiedział, że jest bezpieczny w ciąży.

Baya, ciśnienie Ci ustabilizują, najważniejsze, że z Kubusiem wszystko dobrze:) To u Ciebie jest odwrotnie, niż u mnie z brzuszkiem, jak ja powiedziałam na IP, że jestem w 28 tygodniu, to kobitka się tak dziwnie popatrzyła i się mnie pyta, czy się nie pomyliłam i to nie jest przypadkiem 18 tydzień. Już dwa razy się mnie tak pytały;)

Anula, ja też pół dnia przesypiam;)

Konwalianko, ja dzisiaj też nie wytrzymałam i cosik kupiłam, a miałam tylko kupić pojemniczek na mocz;)

Napisałam Sis, że się pytacie o nią, powiedziała, że wskoczy na forum;)

Ostatnia edycja:
Wróciła córka marnotrawna haha :-D:-D smsy mi sie urywają więc wlażłam i pisze kochane moje ,że żyję i mamy sie superrrrr i jak tak dalej będzie do lipca to ja chcę drugie tyle ciąży :-D:-D:-D tak jak sis pisała mam wreszcie piłkę !!!! Wyskoczyła mi taka smieszna kuleczka :-D:-D święta zleciały w domowej atmosferze ale z niespodziankami niemiłymi mój Tomek całe święta miał jelitówkę był na diecie a szwagier złamał palec u ręki ... więc i ofiary Wielkanocy były a ja za to sie opychałam ile wlezie i szalałam na spacerkach :-D
Corin sis dziękuję za pamięć dziewczyny :*:*:*: a ja myślałam,że zapomniecie o mnie hahaha :-D
Buziam Was wszystkie bo na bank nie nadrobie tego wszystkiego :*:*:*:*:*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry