Gosia788
Zaciekawiona BB
ratunku!!!! ale mnie mdli :-) wlasnie zjadlam pyszna chinska zupe wolowa (dodam, ze wlasnej roboty a nie tam zadne z proszku) i nic nie pomoglo... juz mi pomyslow brakuje czym by to "zagryzc". Chyba sprobuje chleba z miodem...
a i jeszcze jedno - zamiast mdlosci porannych, to mam mdlosci wieczorne. Z zegarkiem w reku zaczynaja sie codziennie ok. godz. 17.00. Moze Malenstwo jest z innej strafy czasowej
a i jeszcze jedno - zamiast mdlosci porannych, to mam mdlosci wieczorne. Z zegarkiem w reku zaczynaja sie codziennie ok. godz. 17.00. Moze Malenstwo jest z innej strafy czasowej

ale nic sie nie poradzi trzeba przeczekać... ja mdłosci ostatnio mam juz coraz mniej pozostał tylko niesmak w ustach bleeee
Byle do czwartku, ma przyjść wtedy położna do mnie i mam nadzieje usłyszeć bicie serduszka po raz pierwszy :-) Co do płci wszyscy się śmieją że teraz będzie dziewuszka bo ta ciąża jest 100% gorsza od pierwszej. Zobaczymy co będzie oby zdrowe było.
Jakoś ostatnio nie mam poczucia czasu, a dni odliczam ostatnio tylko do wizyty (czyli do czw) i kompletnie mi święta z głowy wyleciały. Miałam wrażenie że jeszcze tyyyle czasu... Jeszcze się a prezenty nie zabrałam. Uff
no i pewnie będziemy siedzieć sami w domku.