margerita126
Fanka BB :)
Corin ja tez takie trzepotania i smyrania mam ale to jelita na ruchy musimy poczekać ;-)ja to juz marze o porządnym kopniaku 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

A z innej beczki...
Od poczatku ciąży bardzo przelewa mi sie w jelitachnormalnie to czuję... ale dziś w sklepie poczułam inaczej. Po prawej stronie brzucha (własciwie z boku), na wysokości pępka poczułam coś... aż zlapałam się za brzuch, bo było jakoś inaczej niż do tej pory. Kurcze i teraz sie zastanawiam czy gdzies tam znów gazy szaleją czy może to juz ruchy, ale tak wcześnie? Na ruchy przecież mam jeszcze sporo czasu... jak myslicie?

Do tego nie mogę spać. Dziś zasnęłam po 4, ale za to tak mocno, że nie usłyszałam nawet jak Weronika szykuje się do szkoły. Obudziłam się jak już jej nie było. Taka ze mnie wyrodna matka. Dobrze że przypomniałyście, że wigilia już za kilka dni bo jakoś na to nie wpadłam sama. Z gotowych potraw mam tylko kupione składniki na kutię ;-) Więc dzisiaj zaczynam ...planowanie. POzdrawiam Was cieplutko :-)