Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak sie czujecie? jak malenstwa?
odkąd mała szaleje w brzusiu jużmkonkretnie to mnie budzi kopniakami,śmiałam się,że tacie chce śniadania szykować do pracy
ale ja wyspana jestem więc nie przejmuj się mną 

jedno mnie pociesza dłużej pojem owoce pestkowe ale z drugiej strony malutką bym też z tydzień wcześniej chciała utulić a co tam najważniejsze,żeby się zdrowo dzieciaczki nasze urodziły i nieważne kiedy 

ubawiliśmy się jak dzieci 
nie wiem czy tak ma byc czy to cos nienormalnego bo zauwazylam to dopiero 2 dni temu...Ja dziś też mam wizytę i co najważniejsze zaczynam 35 tydzień
Brzuchol w nocy ważył ze 100 kg- też macie takie uczucie w nocy zwłaszcza zmieniając pozycję? a miednica jak bolała hohoh
wczoraj przyszedł przewijak i prawie godz go małz skręcam- niby taki zwykły prosty, a tu wez i badz madry bez instrukcji załap jak to ma wyglądaćNo w końcu przewijak skręca się nie codziennie
![]()
mam wrazenie jakbym przezucala 10 kg worek kartofli przez ramie
czyli normalne uczucie wsrod ciezarowek :-)konwalianka heh to dobre, mysle ze bysmy sie dogadały, sasiadki...bysmy sobie maluszków pilnowały na zmianete dwa kolejne watki tez super
i moze jeszcze opowiesci z porodowek?
aaa i niech helodorka usunie ta ankiete od studentki, nie kapuje czemu nam nowy temat zaklada zamiast zapytac sie bezposrednio tu na forum, a tylko sie smietnik robi :/