reklama

Lipiec 2011

reklama
jestem w domu i melduje się po wizycie..zacznę od tych najważniejszych spraw.. usg nie miałam, bo byłam u tego lekarza, który tylko tętno sprawdza - u małego od 148 do 155 - podobno w porządku; szyjka mi się skróciła:szok:i to uwaga, teraz ma 0.8mm czyli niecały cm.. badanie było mało przyjemne za co mnie przepraszał, ale chciał sprawdzić czy mały wstawił się w kanał i niestety nie..za to szyjka się otwiera:eek:narazie jak to określił "szczelina", zaczął się śmiać, żebym przystopowała, bo cytuję "Pani Magdo będzie trzeba mocno zaciskać uda aby dziecko nie wypadło" - taki żarcik;-) ni i mam brać dalej nospe i teraz jeszcze scopolan (to nowość, bo wcześniej tego nie brałam..), zrobił posiew.. stwierdził, że "mogę zacząć przygotowywać się do porodu" i tyle wieści.. a i w sprawie tych bakterii, to stwierdził, ze nie ma co się zamartwiać, bo żadne inne wyniki nie wskazują na infekcje - nic innego w moczu nie było, więc on podejrzewa, że laboratorium namnożyło te bakterie, ale oczywiście do powtórki żeby nie było.. a i przytyłam 1kg! super się cieszę, bo ile można

swoją drogą ciekawe co powie mój drugi lekarz, do którego idę w środę.. u niego chociaż maleńkiego zobaczę:-)

a teraz padam na twarz..mam dość tej pogody już..

Ostatnia edycja:
konwalianka no to kamien z serca z tymi wynikami moczu, co do szyjki to nawet anule przebilas z jej dlugoscia, pozostaje tylko sie oszczedzac:) ja biore scopolan i przygotuj sie na wyciekanie tego leku...tzn. mnie troche wycieka..uczucie srednie:)
katerina smiejej sie ze jak moj malz wskoczy do basen tu green peace bedzie musial przyjechac, wiec spokojnie mozesz wskakiwac, jakby co bede stac z wezem i wody dolewac:)

madzia ano pewnie ze mozesz:) jest duzy wiec sie wszyscy zmieszcza:) kurcze juz to widze, tyle brzuchów w wodzie hihi:)
konwalianka dzieki kochana, ja tez tak patrze na ten sywazek i geba mi sie smieje:)

a dziewczynki i jeszcze jedno: jak widzicie heledorka założyła nowe watki, pisala do mnie i tak sie zastanawiala czy watek "o pologu" zakladac, tzn. czy chcecie taki watek??? mialysmy jeszcze pomysl na watek " z lista lipcowych malenstw po drugiej stronie brzuszka", heledorka napisala ze zalozy taka liste jak pierwszy bobas pojawi sie na swiecie i jesli jego mamusa bedzie sobie zyczyla podac wszystkie dane na pw:-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry