Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mąż laził koło mnie i pytał co się dzieje, czemu placzę, czy cos mnie boli, a ja napawałam się uczuciem placzu... w końcu stwierdzilam, że wystarczy i poprostu przestalam plakać...Brzuszek juz tak nie boli odkad zaczelam sluchac Waszych RadTo sie koniecznie muisz pochwalic!! A co u Ciebie? jak się czujesz?

Martula pisz do Nas jak najczęsciej, a my wszystkie jak jeden mąż staniemy na głowie, żeby dac Ci odrobinę wytchnienia, słowa wsparcia i otuchy. Mam rację Mamuski?
a tak z innej ebczki. Mam do obgadania trzy sprawy. Pomożecie?
1. Ja ostatnio jestem taka jakas mega wzruszająca się. hormony mi szaleja i popłakuje sobie po 3 razy na dzień. Na reklamach o dzieciach, na filmach o dzieciach, a jak juz widze jakąś scenę z maluszkami i ich mamami to wyję. Mama nadzieje ze nie jestem odosobnionaKtóras też tak ma?
2. Odebrałam ostatnio wyniki krwi i moczu. no i wyniki moczu sa kiepskie. Przede wszystkim martwi mnie sporo podwyższona liczba erytrocytów. Czy możecie mi poradzic co ja mam o tym mysleć? bo oczywiście naczytałam sie w necie i teraz mam stracha.
3. Słuchajcie Kochane kiedy mozna pierwszy raz poczuc ruchy maluszka? Jedni mówia,że ok 20 tygodni, inni, ze prędzej, jeszcze inni, że to zalezy od budowy ciała i ilości tłuszczyku. Z niecierpliwością czekam na Wasze posty![]()
Veronique1986 - ja mam G i już staniki robią się za małemąż wniebowzięty ale ja martwię się co będzie dalej.
juz taka jestem nietolerancyjna, moj D mowi ze jestem antyspoleczna, a to nie moja wina ze jak kogos nie lubie to sie po prostu do niego nie odzywam, czy to zle? 
chyba A
Nie narzekam na moj rozmiar, wczesniej bylo to wkurzajace bo w sumie moglam chodzic bez stanika, nie bylo wiekszej potrzeby noszenia go, ale pozniej sie przekonalam ze rozmiar nie ma zadnego znaczenia, wrecz czasami moze przeszkadzac jesli jest zbyt duzy. Niech kazda sie wiec cieszy z tego, co ma