Corin eee lekarze z nich co nie miara

no jakos trzeba przetrwac. Upierdliwi sa, ale swiat bez nich tez bylby nieciekawy. To tak samo jak oni mysla o kobietach hahah
maqnio znalazlam to, ale nie wiem czy jest prawda czy nie.
Kremy do depilacji
Kremy do depilacji są szybkie, proste oraz bezpieczne dla przyszłych mam. Dodatkowo zapewniają lepsze efekty niż zwykłe golenie. W kosmetyku jest silnie zasadowy środek chemiczny, np. kwas tioglikolowy, który rozpuszcza keratynę włosa. W skórze zostają jednak zdrowe komórki włosowe, dlatego po 3–5 dniach włoski odrastają. Ten delikatny i dokładny sposób jest dobry do usuwania włosków na nogach, pod pachami, a nawet w okolicach bikini. Podstawowa wada kremów do depilacji to intensywny, czasem nieprzyjemny zapach, który może przeszkadzać zwłaszcza w pierwszych trzech miesiącach ciąży. Niektóre z preparatów tego typu mogą też podrażniać skórę, dlatego lepiej wybierać te z napisem „do skóry wrażliwej” na opakowaniu, producenci dodają do nich bowiem substancje łagodzące podrażnienia.
ja chyba jednak nie zdecydowalabym sie na te kremy i tak trzeba poprawiac po nich maszynka. Jak nie zrobisz laserowo to wszystko jedno jak depilujesz.