Miczka
Fanka BB :)
My po obiadku, Szymek po dwugodzinnej drzemce z jedną przerwą. Chyba nam wejdą już na stałe te pojedyncze drzemki w ciągu dnia. Tylko żeby one zawsze tak chciały trwać po 2 godziny. Dzisiaj Szymek obudził się po 35 minutach i myślał, że już się wyspał 

Marzenko zapraszam do nas na obiadek, nasmażyłam kotletów z piersi jak dla jednostki wojska ;-)
Iwonuś ale roześmiany ten Twój synek, przesłodki!
Daga no właśnie, czasem jak te 12 kilo skoczy na mamusię to mamusia jak scyzoryk się składa ;-)
Malamii takie buciki

i taka torebka

A rowerek dla Szymusia taki ROWEREK TRÓJKOŁOWY DLA NAJMŁODSZYCH OD 1ZŁ BCM (2575807784) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Sunset, Anetkaa dzięki, śliczne z Was kobietki!

Marzenko zapraszam do nas na obiadek, nasmażyłam kotletów z piersi jak dla jednostki wojska ;-)
Iwonuś ale roześmiany ten Twój synek, przesłodki!
Daga no właśnie, czasem jak te 12 kilo skoczy na mamusię to mamusia jak scyzoryk się składa ;-)
Malamii takie buciki

i taka torebka

A rowerek dla Szymusia taki ROWEREK TRÓJKOŁOWY DLA NAJMŁODSZYCH OD 1ZŁ BCM (2575807784) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Sunset, Anetkaa dzięki, śliczne z Was kobietki!
być może to na 9 ząbka bo wyczułam jakby się zaczoł przebijać...
Az siostrą hmmmm przeciez chyba nie ustalalyście kolejności przychodzenia na swiat Waszych dzieci
ja mam ją na oku.. pss... co ja mówię na dwóch oczach swoich i męża też 
:-)