jejjj ale naskrobałyście - szczęka mi opadła

ale dałam radę doczytać :]
Miczka - ja w sumie dywan mam tylko w dużym pokoju i to nie jakiś wielki. Tak to same panele i kafelki. Na początku było kiepsko bo Mati się ślizgał ale już to opanował

Ostatnio zastanawiałam się nad kupnem dywanu lub wykładziny do pokoju Matiego ale w sumie Mati i tak mało czasu tam spędza (u nas centrum zabawy jest w dużym pokoju i tam gdzie akurat jest mama

. Ja też wczoraj nie mogłam usnąć :/ nie było jakiejś pełni??

Miczka, ja mam na odwrót - ja nosiłam wcześniej 38, czaaasem 39 a teraz o 38 to mogę pomarzyć, a mam takie świetne szpilki prawie nówki ech.. U nas to samo, jak jest u dziadków, czy w ogóle gdzieś to aniołek z niego, a w domu istny szogun

Ale z Ciebie twarda sztuka, jednak się wzięłaś za ćwiczenia

brawo!
monia - brawa dla Kini, że była taka dzielna

ale już Kinia jest duża!! muszę jeszcze raz zmierzyć Matiego bo wszyscy mówią, że jest wielki w sensie wysoki a mi ostatnio wyszło 81 cm, hmm..
sunset - oby Maciusiowi szybko minęło przeziębienie &&& kurcze z tą robotą.. z nią źle, bez niej jeszcze gorzej :/ czekam niecierpliwie na info o płci dzidziusia - macie jakieś preferencje????

sunset, ja lubię jeździć z Matim "po ludziech" haha

jak nie do dziadków, to na spacery z koleżankami. Staram się w każdym tygodniu jakieś "atrakcje" zapewnić Matiemu. Zauważyłam, że jak się coś dzieje, widzi inne twarze i miejsca to jest spokojniejszy, zaciekawiony, żeby nie powiedzieć grzeczny

. W domu szybko się nudzi i mi marudzi

Czasem nie mam już siły ani pomysłu na zabawy więc wolę się spakować i jechać z nim gdzieś

odnośnie nocki to hmm.. nie pamiętam

boszzz.. to już demencja starcza się zaczyna? :/ chyba się budził często a ja chodziłam do niego zadżumiona..
silwia - wygoń to choróbsko gdzie pieprz rośnie!!
Iwonuś - duży ten Twój mężczyzna

)
kamisia - witaj!
Tesia - mam nadzieję, że może w nocy się pogodzicie

szkoda czasu na kłótnie

ja tam nie lubię chodzić spać skłócona.. no ale nie zawsze się godzimy tego samego dnia.
A wiecie co u
Magii i Kkasiulki?? Myślałam o nich ostatnio..
Ok idę się wykąpać i spać bo zmęczona jestem..
Miłej nocki i pobudki najwcześniej o 7:30

))