Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i teraz bidulka zamiast noska ma jeden wielki strup...
bo ja wlasnie tak sie czuje ,nic ale to kompletnie nic mi sie niechce ,wszystko na sile robie ,oprocz zajmowania sie Nadia oczywiscie to robie z chcevcia ,moze to przez okres bo wczoraj dostalam ,najchetniej przelezalabym caly ten dzien ,jestem jakas rozkojarzona i wogole jakas tak no niewiem ,nocka srednia ,4 pobudki ,ale krotkie .Mama wczpraj miala operacje ,dopiero dochodzi do siebie ,lekarz powiedzial ze jednak byl to jakis guz ,tylko niewiedza dokladnie co to ,benda badac dopiero za jakies 10 dni wiec tak szybko niewyjdzie ze szpitala jak sie spodziewala.mam nadzieje ze wszystko bendzie wporzadku i nic wiecej niewykryja .przepraszam ze sie nieodniose do postow ale jestem taka rozkojarzona przez to wszystko ze sama sobie sie dziwie .zdrowka wszystkim chorujacym ,pozdrawiam mamusie i maluszki baardzo goraco !!!!!:*
jeszcze gratis moge troche z boczkow i z tylka
mi tam na brzuchu za bardzo nie zostalo ale za to wyglada jak takie stare skapciale pomarszczone jablko. Powaznie jak moja mama kiedys przypadkiem zobaczyla to powiedziala,, osz ale ty masz paskudny ten brzuch ale chyba jakos sie zejdzie''
Moj maly tez jakos dzis na raty spi. Raz spal 5 min
ja tam kiedys w ogole dzieci nie chcialam a teraz jak mam 2 to chcialabym 3 ale nie iem jak to bedzie moze kiedys... poki co na pewno nie
rozsmieszylas mnie z tym leniwcem. Zdrowka dla mamy a tak w ogole to kroja ludzi i nie wiedza dokladnie czego szukaja

dzisiaj w planach wizyta u kolezanki:-)