hej dziewczyny
Dzis moja corcia zostala Bystrzakiem. Dzieciaki ucza sie literek i cyferek przez zabawe. Podobalo jej sie. Gabrielek narazie nie bedzie chodzil bo zajecia dla maluchow sa tylko w poniedzialki rano. Mam nadzieje ze zbierze sie tez grupa na sobote bo dzisiaj jak był z Liwcia to tak mu sie podobalo, ze nie chcial wyjsc z sali i jeszcze z 7 razy sie wracal. Wynosilam go z rykiem

Ogólnie fajna pani prowadzaca i w porzadku mamusie:-)
Dziewczyny tak z innej beczki. Byłam dzis u moich dziadkow. Mieszkaja dosc blisko to z dziecmi chodze. Moja babcia od mlodych lat leczy sie na nerwy ale od ok pol roku jest coraz gorzej. Uroila sobie ze moj dziadek podchodzi do innej babki (jej kolezanki) i jest wprost chorobliwie zazdrosna. Zerwala wlasciwie kontakt z ta kolezanka. Poza tym yszukuje sobie jakies blahostki po to zeby, np uderzyc dziadka itp. Ostatnio dziadek poskarzyl sie mojej mamie, ze go przewraca (dziadek nie ma kosci w jednej nodze i po domu porusza sie o kulach a na zewnatrz na wozku). Niedawno bylam z dziecmi i siostra. Dziadek zwrocil jej uwage ze moglaby cos tam (juz nie pamietam co) zrobic inaczej. Ona zrobila sie buraczkowa, trzymala reku scierke i tak sie na dziadka zamachnela, ze sie przerwocila do tylu na plecy. Ja zabralam dzieci a siostra ja podnosila. Dzis tez bylysmy z moja siostra. Od razu rzucila nam sie w oczy twarz dziadka. Byla poparzona (w bablach). Kiedy siostra zapytala co mu sie stalo dziadkowi zaczela ,,trzesc sie broda'' i z prawie ze lzami w oczach powiedzial ze sie poparzyl. Nie wiemy z mama co robic bo jak ja sie postraszy to nie wiadomo czy bedzie lepiej czy gorzej
konwalianko nie wiem co Ci poradzic pewnie sama wiesz wiesz jak z tesciem rozmawiac. Gabek tez takie smierduchy robi ze trudno by nie poczuc. Trzy razy to juz chyba nie jest przypadek.
maqnio jestescie wszystkie sliczne. Wspolczuje nocki:-( oby ta byla lepsza
Tesia no to &&&&&&&&& za okres. Swoja droga troche dziwnie tak cieszyc sie z okresu

My z mezem jak Liwcie poczelismy chcielismy sprawdzic czy mozemy miec dzieci

(ja bardzo chcialam dzidziusia i maz zgodzil sie na raz). No i to byl jeden jedyny raz.:-)
monia u nas tez od niedawna 1 drzemka. &&& za odsmoczkowanie