hejka kochane:-)
maqnio kochanie mail na priv. Jak tam Różane zdróweczko?
maqnio, silwia jezeli mozna to nawet nie musi koniecznie byc gumowy

tylko pewnie dzieciaki by szybko przejely bo statnio lubia bawic sie kijami

Liwia nawet wyciaga te obciazniki od rolet, jeden dla siebie drugi dla Gabka i biegaja z nimi
wydrussiu bardzo, bardzo trzymam kciuki za rodzenstwo dla naszej cudnej Liluni.
pia nie obrazaj sie i pisz z nami, nie jestesmy dziecmi przeciez. Co do bycia mama chloca lub dziewczynki - moim zdaniem w chwili obecnej (jak nasze dzieci sa takie male) nie ma to jeszcze znaczenia bo trudno poki co zauwazyc roznice, nie wiem w zachowaniu itp chlopcow w tym wieku i dziewczynek. To sa po prostu male dzieci. Ja pisze za siebie (no bo jak inaczej) i nie odczuwam zadnej roznicy. Nawet Liwia to dla mnie po prostu dziecko. Nie wiem czy wiesz o co mi chodzi tak chaotycznie jakos napisalam ale nie potrafie inaczej wyjasnic o co mi chodzi
dagus dzieki Ci. Przepraszam Cie ale jestes taka mlodziutka a zawsze starasz sie nam doradzic (oczywiscie w pozytywnym znaczeniu). Masz racje tez mam wrazenie ze staram sie na darmo ale jak to sie mowi jak sie nawarzylo piwa to trzeba je wypic. Mi rodzice powtarzaja, ze przed slubem wiedzialam kogo biore;-) aha i jak tam ,,ta'' sprawa'' udalo sie?
ania tez mi sie wydaje ze to taki etap. Dziecko sprawdza na ile sobie moze pozwolic. Co do ,,braku tesknoty'' to napewno malutka teskni. Pewnie idealem dla niej byloby gdyby mogla bawic sie w zlobku i byc z Toba jednoczesnie. Swoja droga matce nigdy nie dogodzisz. Niby chcemy zeby dziecko tak nie tesknilo, nie plakalo itp a z drugiej chcemy
Tesiulka jak tam ćwiczenia? Miesnie bola? Cwiczysz skalpel czy killera? i 30 min czy od razu poszlas z grubej rury i 45? Buziaczki dla Was dziewczynki
konwalianko i co wymyslilas cos dla mamy (jezeli mozna spytac)
emka witaj wiec wsrod nas. Ps fajna z Ciebie laseczka:-)
ide spac bo sie kurcze zasiedzialam