Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

zobaczymy..
wczoraj wróciłam z uczelni uzupełniałam notatki a ten skubaniec wzioł z szuflady pałkę drewnianą i uderzył z całej siły w TV 37' LCD cała matryca się rozlała nic nie widać. Jestem tak zła że aż mi się wszystko gotuje w środku. Teraz siedzimy jak w średniowieczu...

A ja i tak mam jeszcze daleką drogę do generalnych porządków przedświątecznych...
Co do słodkich przywitań - mój wczoraj jak przyjechał od dziadków to jakby w niego diabeł wstąpił. Aż się mama nie mogła nadziwić, bo przecież u nich taki Aniołek. I nie wierzy mi, że on w domu tak często się zachowuje. W którymś momencie myślałam, że mi nos złamał. Tak mnie uderzył w szale wyrywania się, że aż mi łzy pociekły. No ale są też momenty, że przyjdzie i mnie tak przytuli albo da tak słodkiego cmokaska, że serce mi się rozpływa w miłości
Na prawdę to jest słodkie...
Szymek śpi różnie. Albo w pajacu takim bez stópek (moim zdaniem to najlepsza dla nas opcja) albo w body i spodenkach piżamowych. Czasem spał w piżamce takiej dwuczęściowej ale takich nie lubię bo zawsze plecy miał gołe.
, a rano pojechaliśmy na salę zabawa na Mikołajki :-)
ja połowy tego nie zdążyłam bym zrobić, no chyba żebym nie miała kompa 

, posyłam trochę siły
, i co już dupa? nie da się naprawić?