WItajcie!
OOO jakie ożywienie na forum Fajnie
Czytam Was regularnie, ale jakoś nie mam czasu napisać, ale chyba muszę bo widzę że mam konkurencję

U nas w sumie nic ciekawego Wczoraj zostawiłam chłopaków w domu i trochę się wyrwałam połazić po mieście A co
Wisienka ooo jaki czaderski tort :-)
Tesia trochę po fakcie, bo już chyba zdecydowaliście, ale przyłączam się do opinii dziewczyn, żeby nie wprowadzać się do teściowej,ja też mieszkam ze swoją i mimo tego że jest w miarę w porządku, to wkurza mnie ta jej obserwacja i opowiadanie po rodzinie gdzie byliśmy i co robiliśmy (no ale mam nadzieję, że niedlugo się wyprowadzimy)
Pia zaproszenie na FB jest ode mnie
ja też mieszkam z teściową i też narzekam sobie na brak swobody, moja też potrafi przyjść z rana, a ja trochę krępuję się ją przyjmować w piżamie, no ale tak jak piszesz trzeba przecierpieć :-(
moja szwagierka jak Grześ śpi to prawie zawsze akurat suszy włosy

no ale Grzesia to nie rusza
em_ka o wypraszam sobie nic nie zgapiałam

monia mój Grześ też trochę miał okres buntu, teraz jakoś zelżał (na razie), też stosuję technikę przeczekiwania i na razie pomaga
dobrze, że z bratową wszystko dobrze

Grześ śpi raz 1,5-2 h i czasami jeszcze pół godzinki koło 15
daga no proszę jaka rozrabiaka z Jowitki, a na zdjęciach taka słodka :-)
Anula no to musisz ostro pogadać z mężem, albo podrzucić jakiś fachowy artykuł na ten temat, bo nieźle miesza Małemu w głowie
u nas jest tak, że ja czytam dużo na tematy wychowawcze i mam argument żeby pouczać męża (no i w miarę się słucha)
daga mój Ł. też wielu rzeczy nie pozwala Małemu robić - "bo coś sobie zrobi", a podobno to matki są przewrażliwione
konwalianka miło Cię "widzieć" :-)
zdrówka dla Tymka
Miłego wieczorku :-)