Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

jakbys ty slyszala co on nam nagadal te 1.5 roku temu!!!! Ja wyszlam czerwona od niego i jeszcz kilka dni sie uspokoic nie moglam, taki z niego burak! robil nam problem O WSZYSTKO i w ogole straszny z niego jest cham... Podobno na polnocy jest fajowy ksiadz a Nam trafil sie taaaaaki burak wrrrr.... I nam zaznaczyl na wyjsciu ze jak nie wezmiemy u niego slubu koscielnego to z drugim dzickiem mamy nawet nie przychodzic bo on na pewno nie ochrzci...

) To sobie posłodziłam. Ale to dla rozładowania emocji.
;-)
Podejrzewam, że zbiera jej się wydzielina, nałyka się (bo przecież takie dziecko wypluć itp.) nie umie i potem wymiotuje. W ciągu dnia w ogóle nie kaszle, jest radosna, wczoraj pięknie jadła, dziś też, nie marudzi. Żadnych innych objawów nie ma. Poczekamy jeszcze może do poniedziałku, jak będzie tak jak jest to wybiorę się z nią znów do lekarza. Chyba, że się pogorszy...Oby nie! Już sama nie wiem, czy to może jeszcze ciąg dalszy kataru, który miała 3 tygodnie temu...? Katar się skończył (trwał tydzień), a potem właśnie miała takie krztuszenia śliną. Tak mi się wydawało.