Hej!
MaQnio, Ania-Samych dobrych dni i jeszcze lepszego samopoczucia!
Monia-My tez to przerabiamy z tym ubieraniem. Ale mniej wiecej tak jak Wy:bodziak, bluzka z dlugim, bluza i kurtka jesienna, obowiazkowo cos na szyje i czapa.i caly spacer mysle, czy mu nie za cieplo. Wzielam go ostatnio do lasu to łąpki mial jak lody, mimo ze bylo naparwde cieplutko.
W sobote moze wybierzemy sie na zakupy najwazniejszego-zimowych butów i kurtki. W tamtym roku mial troszke luzniejsze kozaczki 23, a teraz adidasy ma 25, wiec zimowka raczej 26. i juz nie łudze sie, że bedzie na kolejna zimę

Daga, tez czesto sie podejmuje czegos, zeby zrobic komus przysluge, a potem zaluje, bo mnie to duzo nerwow kosztuje albo zmiany planow. i tez mowie nigdy wiecej, a i tak nastepnym razem sie zgadzam.3 mam kciuki za Jowi, zeby bylo bez niespodzianek w zlobku

Zycze odpoczunku
Corin, moj mlodziak od tygodnia chodzi na pozne drzemki dopiero kolo 14, w niedziele np bylismy u tesciow i nie poszedl na drzemką, wiec usnal po drodze o 18 i spal do 8 rano

Juz nie ma 3 godz drzemek jak do tej pory tylko 2 godz, czasem pare minut dluzej i jak ja wracam to wstaje jak nowo narodzony. i odpada o 22 dopiero.Jak wychodze do pracy o wpol do 8 to zaczyna sie przebudzac.Po niedzieli to sie zmieni, bo bedzie musial zostawac z moja siostra, czyli pobudka jak do zlobka przed 7, zeby zdazyl zjesc sniadanie przed wyjciem.
dziewczyny, ja mysle, ze wczoraj byl po prostu slaby dzien, bo ja myslalam ze sie wykoncze....Wzielam Zuzie na rece, kołysze ją, a Filip:Zuzinko, co chcialas?Rozmawiam z mezem przez tel, trzymam zuzie na reku, Filip przynosi mi bakusia i prosi zeby odkrecic. mowie wiec do meza poczekaj, a filip tlumaczy:Zuzinka pociekaj, mamusia mi bakusia odkręci i bedzie wolna

Albo przedwczoraj, (nie pamietam czy wam pisalam)-gdzie mieszkaja nalesniki?
pozdrawiam, zycze slonca!