reklama

Lipiec 2011

reklama
Anulcia dzieki za zmartwienia, ale ja wlasnie bylam na tym pogotowiu i badal mnie ginekolog wlacznie z USG i badaniem moczu. Tak jak napisalam wyzej, nie klamalby mnie dla wlasnej przyjemnosci jesli cos by sie dzialo. Dziekuje za troske :* a dzidziulkowi bilo serduszko, wszystko bylo na swoim miejscu i urosl juz sporo takze jestem spokojna jak na razie :*

obyy tylko sie to strachem skonczylo w takich wypadkach nie powinni puszczac do domu co oddzialow nie maja za ta zagranica czy co lepiej mogl zostawic na dzien czy dwa na obserwacje !!! a krwawisz??masz jakis duphaston czy luteine przy sobie zeby wziasc w razie w??
Najlepiej nie wstawaj wogole z lozka najwyzej siusiu i uwazaj na siebie mi az nogi podcielo jak sie dowiedzialam:(

em_ka trzymaj sie i odpoczywaj ale stracha mi narobiłas, w PL to pewnie bys na oddziale patologii wyladowała odpoczywaj, ja moja 4-latke zganiam bo czasami skacze po mnie a jak spi potrafi noga przywalic i na tym punkcie jestem uczulona bo dziecko nieswiadomie moze zrobic krzywde i chyba było tak w Twoim przypadku
veronique mozna brac rutinoscorbin w ciązy

Anulka puscila mi krew z samego rana i pozniej troche po wizycie u lekarza. Jak na razie nie widze zeby cos lecialo. Nie bylo wskazania do zatrzymania na oddziale. Tu na prawde dobrze traktuja na pogotowiu, jesli cos by sie dzialo na pewno by mnie zatrzymali. Mowila mi pielegniarka ze w razie bolu brzucha paracetamol zebym wziela i tyle. Najadlam sie strachu ale jak na razie jestem spokojna. Staram sie nei panikowac bo to nie ma najmniejszego sensu. Cale szczescie ze slyszalam serduszko i mam zdjecie :-) dziekuje za nerwy w mojej sprawie, w takich przypadkach wiem, ze nie jestesmy sami :*

Gon1a dokladnie, dzieciaki robia rzeczy bez zastanowienia i trzeba im to wybaczyc, co nie zmienia faktu ze uwazac trzeba, zeby takie przypadki wiecej nie mialy miejsca bo moze sie skonczyc tragicznie

A my teraz lezymy z D w lozku i ogladamy TV i taka gadka:

JA-mozesz mnie przytulic?
D-kochanie, nie moge lezec na boku bo wtedy nie widze telewizora
JA-to co jest dla ciebie wazniejsze, ja czy telewizor
D-telewizor kochanieeeeeeeeeeeee :-D

Co za menda jedna :-D sie lubi droczyc ze mna

Ostatnia edycja:
hahahahahaha, u nas to ja tak slodzę małżowi. ;-) On nigdy nie wie czy mówię serio czy zartuję, mimo tylu lat razem :-D Zawsze pyta "tutasz mi?" hahahahaha (nie pytajcie, to takie nasze powiedzonko ;-) )

No napewno masz racje oby wszystko dobrze sie skonczylo dobrze ze juz nie masz krwawienia...
Gon1a ma racje w PL to od razu bys na oddzial byla skierowana...tyzmam &&&&& aby wszystko dobrze sie skonczylo:* tyle ja ciebie jak maz nie chce :* ciebie i dzidziolka i wytlumacz mu ze ma zostac z toba :)

moj tez chcial sie tulic i calowac jak wlasnie wrocilam ale tak mnie wczoraj zdenerwowal i ten sen ze nie moge i zla jestem na niego:/to mu powiedzialam ze jak sie chce tulic to na polce ma do wuboru 3 pluszaki to sie chyba obrazil:/

Dobry wieczorek kochane :-) em_ka poprostu wypoczywaj słońce a pewnie będzie wszystko ok ;) myślę,że nie ma co straszyć emki,że zagrożenie takie czy takie skoro jej na pogotowiu powiedzieli,że jest ok to jest ok ;) a teraz jej spokój potrzebny i jak najwięcej wypoczynku :) Corin no dobrze,że upadek zamortyzowałaś a pogoda dziś faktycznie fatalna u nas jest

basienka ja wczoraj dokonałąm zakupu na allegro spodnie dresowe sobie kupiłam, bylam tez w h&m ceny oszałamiajace, tyle ze masz racje jak ktos jest pulchniejszy to na allegro bedzie problem, zobzacze jak moj zakup
dziewczyny płaciła ktoras na allegro karta płatnicza, długo trwa weryfikacja bo wczoraj wieczorem dokonałam transakcji a do dzis w banku nie ma sladu ze srodku zostały pobrane

basienka ja wczoraj dokonałąm zakupu na allegro spodnie dresowe sobie kupiłam, bylam tez w h&m ceny oszałamiajace, tyle ze masz racje jak ktos jest pulchniejszy to na allegro bedzie problem, zobzacze jak moj zakup
dziewczyny płaciła ktoras na allegro karta płatnicza, długo trwa weryfikacja bo wczoraj wieczorem dokonałam transakcji a do dzis w banku nie ma sladu ze srodku zostały pobrane

kochana dzis weekend wiec jutro transakcje bedziesz miec zatwierdzona :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry