reklama

Lipiec 2011

reklama
Hej Mamuśki,

tyle piszecie, że nie daje rady nadgonić. W pracy nie mam czasu, w domu dopiero wieczorem, przyznaję - mam zaległości ;-)

Piszecie, że jesteście głodne. Ja od jakiegoś czasu wogóle nie mogę patrzeć na jedzenie :-( Wszystko mi śmierdzi, nie smakuje, zalatuje chemią. Fuuuj! A spać mogłabym po 12 godzin.....Dziś nawet spałam w dzień. Wyjątkowo, Maja bawiła się z Tatuśkiem, ja byłam tak padnięta, że nawet jej jazgotanie mi nie przeszkadzało w zaśnięciu. Bo gada teraz na potęgę, mówię Wam jakie to jest fajne! :-D

Veronique alez ja wcale nie mysle ze jestes upierdliwa i ze mi to mowisz na zlosc. Wiadomo ze kazda o kazda sie martwi na swoj sposob, nie fajnie jak ktorejs cos dolega i rozumiem to bardzo dobrze. DO tej pory chodzi mi po glowie Mart81 ktora stracilaswoje dzieciatko i inne... bardzo doceniam kazda rade i kazde zmartwienie. Czuje sie na prawde wsrod swoich i ciesze sie, ze mamy to forum :*

no, przytachalismy to terrarium i jaszczura od kumpeli . MOj D sie biedny natachal to terrarium co ma 100/50/40 O_O teraz juz sobie leze w lozeczku, nie ruszam sie z niego az do czwartku, chyba ze do WC.
a to moj Jozek :-D musze sie pochwalic bo bym soba nie byla :-D:rofl2:

Załączniki

• CIMG0043.jpg
    CIMG0043.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 38
Rany, jak bym tyle piła, to bym nocnik musiała mieć albo cewnik. Dziś co chwilę latałam do kibelka. Nawet w kościele nie wytrzymałam, mimo że tuż przed wyjściem z domu byłam w kibelku, no i przed kazaniem już musiałam się zwijać:-D
pic tryeba ale to niestety wiaze sie z lataniem do kibelka, blizej konca to dopiero bedzie jak dzidzius bedzie duzy

mam to samo w dzien ledwo chodze a w nocy do 1-2 sie mecze z zasnieciem;/
witaj w klubie ja sie budze w tych samych godz a potem mam problem z zasnieciem, dzis wyjatkowo obudzilam sie o 3 ale tylko dlatego ze pozniej poszam spac

a jednak jestem na chwile przy dr house zamykaly mi sie oczy a patrzac na lozko odechcialo mi sie :/

Gon1a ja do 1szej sie mecze a nie budze sie o tej:) troche zle zrozumialas:) jutro moze pospie musze sie zarejstrowac na badanka na poczatek lutego...ciekawe z kim pojade ahh chyba trzeba skonczyc to prawo jazdy...

Zjadlam 2 mandarynki i mnie piecze w przelyku to chyba zgaga co nie ?? ale dziwne nie mialam tak po cytrusach :/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wydrussia, sliczny kroliczek. Jest młody jeszcze? Wygląda ja takie maleństwo :-)

em_ka, Józek to konkretny jaszczur. Jak wygląda jego pielęgnacja? W sensie wymiana podłoza itp Wypuszczasz go na mieszkanie?

Też lubię się chwalić więc oto moja menażeria :-)

Zacznę od najmłodszych, czyli Fifi i Fufu, są z nami od września. Teraz już nie sa takie maleńkie

167008_1410419240124_1821797588_768420_4022298_n.jpg

Gufi, ma 5 lat i ciągle pstro w głowie ;-)

180720_1410419400128_1821797588_768421_6535308_n.jpg

No i Koczita, najstarsza wśrod ferajny, modelka nasza :-)

166888_1410419480130_1821797588_768422_2652742_n.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry