reklama

Lipiec 2011

Też macie wrażenie, że czas zaczął się dłużyć? Pierwsze 12 tyg minęło mi tak szybko, że nawet nie wiem kiedy, a ostatnie dwa ciągną się i ciągną. Jakoś coraz wolniej mi to mija. Jak sobie przypomnę jaki długi jest 9 miesiąc to... :szok: To chyba najdłuzszy miesiac w calej ciąży ;-)

Anulka, smacznego

reklama
Corin ales niecierpliwa hehe ja podobnie mam ale staram sie nie myslec i jakos leci a to dopiero tydzien od ostatniej wizyty i 3 jeszcze trzeba czekac:/ zaraz bede dzwonic na szpital na badania trzeba sie zapisac:) i kolejny zleci:) teraz czas sie dluzy a jak beda z nami dzieciaczki to zobaczysz jak smignie :) i beda juz biegac:)
no i zalatwione jutro mam badanka:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No jestem niecierpliwa, każde czekanie to dla mnie kara największa. W każdej dziedzinie zycia. Na domiar złego cudze ciąże jakoś szybciej mijaja niz moja wlasna. Koleżanka na przykład dopiero co mi powiedziala że jest w ciaży a dzis jej synek konczy 3 miesiace. I gdzie tu sprawiedliwość?

Corin wytrzymamy ja jednak jutro badania nie skojarzylam od razu hehe i sie przepisalam bede miec spokoj:) tylko musze po pojemniczek leciec kupic no i zaswiadczenie ze jestem ubezpieczona ahh do banku jeszcze poniej chyba do mamci to od razu z nia pojade jutro...

witam porannie!
uf..to dotyczatałam wczorajszy dzień. no nieżle się tu wczoraj działo:)
Corin gratki dla dzieciaczków, no i dla rodziców, co malców tak zasuwać na nartach nauczyli:) i zwierzaki masz super. Psiak bardzo podobny do mojego:)
em_ka bardzo Ci współczuje i bardzo bardzo trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze. Najwazniejsze, że na pogotowiu powiedzieli, że z dzidzią jest wszystko w porządku, że nic sie nie dzieje. Lez, odpoczywaj i nie szlaje z fretkiem po pokoju:) teraz potrzeba ci spokoju. Ja też ciągle mysle o Mart81 - mam z nia kontakt na PW - jak na razie dzielnie sobie z ty wszystkim radzi. I pamiętaj kochana, że ten najgroźniejszy czas z wiązany z poronieniem mamy juz za sobą i mysl pozytywnie. Najwazniejsze ze lekarz powiedział, że to krwawienie nie jest związane z dzidziusiem:) ściskam Cie przez kable:)

:(:(:( a ja jestem zalamana przed samym wyjsciem dowiedzialam sie ze kolezanka mi zginela w wypadku samochodowym wczoraj:(;(;( to tez rodzina z moim:(:(:( plakac mi sie chce:(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry