• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2011

Też macie wrażenie, że czas zaczął się dłużyć? Pierwsze 12 tyg minęło mi tak szybko, że nawet nie wiem kiedy, a ostatnie dwa ciągną się i ciągną. Jakoś coraz wolniej mi to mija. Jak sobie przypomnę jaki długi jest 9 miesiąc to... :szok: To chyba najdłuzszy miesiac w calej ciąży ;-)

Anulka, smacznego

reklama
Corin ales niecierpliwa hehe ja podobnie mam ale staram sie nie myslec i jakos leci a to dopiero tydzien od ostatniej wizyty i 3 jeszcze trzeba czekac:/ zaraz bede dzwonic na szpital na badania trzeba sie zapisac:) i kolejny zleci:) teraz czas sie dluzy a jak beda z nami dzieciaczki to zobaczysz jak smignie :) i beda juz biegac:)
no i zalatwione jutro mam badanka:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No jestem niecierpliwa, każde czekanie to dla mnie kara największa. W każdej dziedzinie zycia. Na domiar złego cudze ciąże jakoś szybciej mijaja niz moja wlasna. Koleżanka na przykład dopiero co mi powiedziala że jest w ciaży a dzis jej synek konczy 3 miesiace. I gdzie tu sprawiedliwość?

Corin wytrzymamy ja jednak jutro badania nie skojarzylam od razu hehe i sie przepisalam bede miec spokoj:) tylko musze po pojemniczek leciec kupic no i zaswiadczenie ze jestem ubezpieczona ahh do banku jeszcze poniej chyba do mamci to od razu z nia pojade jutro...

witam porannie!
uf..to dotyczatałam wczorajszy dzień. no nieżle się tu wczoraj działo:)
Corin gratki dla dzieciaczków, no i dla rodziców, co malców tak zasuwać na nartach nauczyli:) i zwierzaki masz super. Psiak bardzo podobny do mojego:)
em_ka bardzo Ci współczuje i bardzo bardzo trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze. Najwazniejsze, że na pogotowiu powiedzieli, że z dzidzią jest wszystko w porządku, że nic sie nie dzieje. Lez, odpoczywaj i nie szlaje z fretkiem po pokoju:) teraz potrzeba ci spokoju. Ja też ciągle mysle o Mart81 - mam z nia kontakt na PW - jak na razie dzielnie sobie z ty wszystkim radzi. I pamiętaj kochana, że ten najgroźniejszy czas z wiązany z poronieniem mamy juz za sobą i mysl pozytywnie. Najwazniejsze ze lekarz powiedział, że to krwawienie nie jest związane z dzidziusiem:) ściskam Cie przez kable:)

:(:(:( a ja jestem zalamana przed samym wyjsciem dowiedzialam sie ze kolezanka mi zginela w wypadku samochodowym wczoraj:(;(;( to tez rodzina z moim:(:(:( plakac mi sie chce:(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry