Poplynelyscie dziewczyny, musialam, nie chcialam przebrnac przez 50 stron!!! Ale tu sie dzialo.
Anulka bardzo smutno, gdy bliscy odchodza, szkoda mlodych ludzi, szkoda ich rodzicow
Emka masz dwa wyjscia albo zamienisz sie w studnie, albo bedziesz laska, tyle wody, piekna cera, figura modelki ..
Corin zwierzaki przecudne
No dziewczyny zaczal sie nowy tydzien, umowilam sie z ortopeda na terapie przeciwbolowa na nieczynna noge - objawy jak przy rwie kulszowej, cholera ciezko przy tym egzystowac, a nie moge sie faszerowac paracetamolem, ktory tylko usmierza bol. Juz za tydzien ogladanie niespodzianki, moze sie ujawni, chyba, ze lekarka bedzie wolala poczekac 4 tyg do 4D, oby nie, ciekawa juz jestem co sie przyplatalo, fajnie by bylo kitki, z drugiej strony ekonomicznie sprawe ujmujac facecik tez ma swoje plusy. Tylko nie mamy pomyslu na imie dla malego rozbojnika, moze samo przyjdzie jak bedzie musialo. Odrzucilam witaminki, pouzupelniam sobie magnez i wit B6, wczoraj objadalam sie szpinakie z duza iloscia czosnku. Nie mam poki co zachcianek, glownie co mam to lenia. Czytajac Was widze, ze to ogolny syndrom