reklama

Lipiec 2011

reklama
Corin, tak młody:-) ale wariat:-)
Twoje zwierzątka przecudowne:-)
A ten psiutek:-) cud miód i orzeszki:-)
Kocica widać pani domu:-) ale na prawde zadbane zwierzaki:-)

Anulka nie możesz się teraz denerwować:(
Szkoda ludzi takich młodych ale jak to mówią każdy ma swoją kreskę...
Niech Bóg ma ich w swojej opiece
[*]

Witam porannie.
Wstałam calkiem niedawno, dopiero teraz wsunę łam sniadanko.
Emka no to się najadłas stracha, trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze.Ale obserwuj siebie cały czas i miej na siebie oko. no i się oszcędzaj.
Mi nadal grypa nie przechodzi, z nosa mi się leje, musze zadzwonić do gina i się go poradzic.
Buziole i miłego dnia dla naszych duetów:)

Anulka- tak mi przykro. Trzymaj sie mocno.

A mi dzis sie snilo ze poszlam na USG bo chcialam miec "widzenie" z dzidzia ....i sie nic nie bylo widac bo nie wypilam mineralnej wody przed badaniem... ale sie zla obudzilam :crazy:

Poplynelyscie dziewczyny, musialam, nie chcialam przebrnac przez 50 stron!!! Ale tu sie dzialo.
Anulka bardzo smutno, gdy bliscy odchodza, szkoda mlodych ludzi, szkoda ich rodzicow
Emka masz dwa wyjscia albo zamienisz sie w studnie, albo bedziesz laska, tyle wody, piekna cera, figura modelki ..
Corin zwierzaki przecudne
No dziewczyny zaczal sie nowy tydzien, umowilam sie z ortopeda na terapie przeciwbolowa na nieczynna noge - objawy jak przy rwie kulszowej, cholera ciezko przy tym egzystowac, a nie moge sie faszerowac paracetamolem, ktory tylko usmierza bol. Juz za tydzien ogladanie niespodzianki, moze sie ujawni, chyba, ze lekarka bedzie wolala poczekac 4 tyg do 4D, oby nie, ciekawa juz jestem co sie przyplatalo, fajnie by bylo kitki, z drugiej strony ekonomicznie sprawe ujmujac facecik tez ma swoje plusy. Tylko nie mamy pomyslu na imie dla malego rozbojnika, moze samo przyjdzie jak bedzie musialo. Odrzucilam witaminki, pouzupelniam sobie magnez i wit B6, wczoraj objadalam sie szpinakie z duza iloscia czosnku. Nie mam poki co zachcianek, glownie co mam to lenia. Czytajac Was widze, ze to ogolny syndrom :)

Własnie wróciłam z Kołobrzegu. Zawiezliśmy teściową na wycięcie guzów z tarczycy. pierwszy raz ją taka zestresowaną widziałam. Jakby chiała płakac :-( To jest kobieta, która nigdy się nie żali tylko to jest jej pierwszy planowany zabieg. Do tej pory zawsze doprowadzała się do takiego stanu ( bo samo przejdzie) , że lądowała na stole operacyjnym bez oczekiwania bo było zagrożenie życia:-( Dziś pierwsze kroki w zwiedzaniu szpitala było znalezienie miejsca na papierosa. Myślałam, ze ją zbiję normalnie, ale cóz starszych ludzi nie da zmienić. I tak juz mniej pali. Rozwaliła mnie kobieta w ciąży, która w szlafroku też przyszła zapalić - na dworze -3 i pada śnieg:wściekła/y:
Anulka nie wnikaj w ten wypadek, jak sama widzisz złe wiadomości same Cię niestety dopadną. Trzymaj się
Em-ka dbaj o siebie i nie panikuj. Ja wiem , ze Ty z Nicolą jesteście twarde babeczki. Tulę mocno :-)
Corin mi też się dłuży jak cholera. Na szczęście będę miała teraz zamieszanie z kredytem i sprzedaża mieszkań to będzie się działo. W czwartek mam wizytę więc już tylko 76 godzin., a połowę można przespać. Ja już jestem tak znudzona to przypominam sobie, ze przyszłam tu w szóstym tygodniu a tu juz 16 prawie :-)
Tulę Was mocno i lecę sfotografowac mieszkanie - metoda kolędowa- będe przenosić śmieci z pokoju do pokoju. Na zdjęciach będzi ładnie:-)

Witajcie poweekendowo. Jeszcze nie patrzyłam co tam naskrobałyście a w weekendy nie wchodzę na bb bo chcę ten czas spedzić rodzinnie. Mało się widzimy w tygodniu i kazdy jeszcze w swoich sprawach. Pol uczy sie po pracy na sesję a Maciek do egzaminów gimnazjalnych więc weekend to jedyna okazja by porobic coś razem.
Dzisiaj u nas piękna słoneczna pogoda i niewielki mrozik.
Anulka przykro mi kochana
mailuj i zrób koniecznie zdjęcia reprezentacyjnych katów)))))

reklama
U mnie najbardziej reprezentacyjn jest Lady : DSC_4989.JPGJak tylko robię zdjęcia od razu siada na foltelu albo kanapie. Musi byc w centrum :-) Moja koleżanka, która ostatnio urodziła mówi, ze jej mąz ze spitala przyniósł psu pieluchę z zapachem córki, żeby sie przyzwyczaiła i podobno przyjęla dziecko bez zaskoczenia. ja sie tylko boję , że Lady zaliże dzidzię i będzie chciała się ciągle do niej przytulać:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry