• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2011

reklama
Mailuj ja mam usg 21go heheh ech to prawie razem czekamy na ten scześliwy dzień.... mnie cós nie tak dziś. Mąż wczoraj mial gorączkę, oby mnie nie zarazil... ale spalam oddzielnie... wzielam w razie W rutinoscorbin... ale cos sie slabo czuje glowa boli... chyba se kupie prenelen znów. Mi on taki lo idzie bo ja lubie czosnek... heh ale pomógl mi jak juz mnie coś bralo... a moze taka pogoda ble za oknem ma na nas wplyw....juz sama nie wiem... co mysleć . Nie wiem jak wysiedzę na radzie ale bede musiala dać radę... ide gary myć bo streta w kuchni....

Zuzu a nie można się z rady urwać? No chyba że masz jakiegoś problematycznego ucznia do przegadania. U nas wczoraj policja przyszła po laskę (14lat) która dopisywała oceny w dzienniku. Rozpętala się dyskusja na ten temat olbrzymia. Mi też prenatel pomaga, ale w połączeniu z syropem z cebuli i uczciwym leżeniu :-)

no nie wiem wlasnie... się okażę.... jak sie zle bede czula to powiem i wyjdę i juz.... nie ma bata... cos mnie glowa boli... i odbija mi się jedzenie ranne a jadlam smażone pierogi moze to po tym...

:szok:bosiuuuuu od wczoraj od 22 zapisalyscie 6 stron? :szok:
ja dzisiaj spac nie moglam, o 4 na siusiu i zasnac nie umialam, pozniej o 8 znowu sie obudzilam na siusiu i znowu nie moglam zasnac. Eh.. do tego gardlo mnie bolalo ale jak wstalam to juz przestalo, dziwne takie. Cos mnie glowa pobolewa no ale chyba to lekkie przeziebienie tylko.
psota gratuluje synusia, ja jeszcze calutki miesiac musze czekac :baffled:
Veronique z cięzarowkami jest tak, ze albo masz metny mocz, albo brakuje zelaza, albo masz cos innego. Jak sie jedno unormuje to drugie schodzi pod norme. Szczegolnie teraz jak dziecik jest juz w miare duzy. Ja proponuje tak jak niektore dziewczyny, pic duuuuuuuuuuuzo wooooooooody niegazowanej!!! ja sie jakos przekonalam i wypijam te 1,5 l dziennie, czasami wiecej. Mleko tez co dzien wchlaniam z platkami i mimo wszystko mnie strasznie bola biodra. Najgorzej jest z lewym, ze jak przenosze ciezar ciala na ta noge to mi sie ugina. Musze powiedziec lekarzowi o tym, moze to tak nie powinno byc :oo2:

Hej Brzuchatki;-) mnie dziś od rana żołądek męczy:-( ale się w końcu wyspałam:-)

Psota
, gratulacje:-) Ja dziewczyny już miałam operacje na przepukline:crazy: mam siatkę podwiązaną :no: tak więc nie mogę rodzić normalnie:-(a chcialabym...

DZIĘKUJĘ dziewczyny za słowa wsparcia i za gratulację, jesteście kochane:)

Trzymam kciuki, za wszystkie mamusie, które oczekują na wiadomość, kogo noszą pod serduszkiem:)

Orchidea_, to się jutro nam pochwal, ciekawe, czy Twoje przeczucie się sprawdzi, mnie intuicja nie zawiodła;)

Pippi, co do tej poduszki (rogal,kojec) motherhood, to polecam, jest rewelacyjna, mi ulżyła w bólu kręgosłupa i rwie kulszowej.

Matkoicórko, jaka ja dzis glodna jestem. Ciagle coś jem. Przed chwila wciełam fasolkę i dalej mnie ssie. Bronię się przed chlebem ale w koncu chyba skapituluje.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry