Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
zgaga oczywiście mnie złapała ale co tam,, a co do pieluszek to ja też będe używała jednorazowych ;-) nawet nie myślałam o tych wielo.. 

poszukam kochana bo juz jakis czas temu szukałam i czytałam. są rózne wresjesestina, nie rozumię... To znaczy ze do tych pieluszek sa wklady jednorazowe? tak? i wkłady się wyrzuca, a pieluszkę pierze? A wklady chowane sa jakos w ta pieluche czy dzidzius sika bezposrednio na wklady? Wytlumacz mi prosze, ale zapodaj jakis sensowny link, bo szukam i znaleść nie moge.
Ps. zaraz znikam na 2 godz "Francja" przyjezdza, ale potem obiecuje kontynuowac wątek, bo mnie zainteresował :-)
nom, myslę ze na poczatku trzeba swoj model znalezc, przyzwyczaic sie i no w zaleznosci od potrzeb stosowac. Na noc mozna pampersy bo kazdy wiadomo leniwy przez senWkłady są wielorazowe iczęsto nie ma potrzeby prac całej pieluchy. Tzn na poczatku kazda pieluch to kupa mniej więcej,ale póżniej po siku wystarczy wyprać wkład.jedna pielucha ma 2-4 wkłady.I dzięki rzepom i napom mozna ja stosowac od 0 do 3 lat