kkasiulka emi ja mam na 24 -25 lipiec więc też sam koniec prawie

jedno mnie pociesza dłużej pojem owoce pestkowe ale z drugiej strony malutką bym też z tydzień wcześniej chciała utulić a co tam najważniejsze,żeby się zdrowo dzieciaczki nasze urodziły i nieważne kiedy
No...więcej nas jest

W kupie raźniej ;-) Ja też się cieszę, że jeszcze nie rodzę, właśnie z powodu tych owoców

Teraz wcinam truskawki, za chwilkę czerweśnie, piję koktajle, zajadam się ciastami z owocami.....A z maluszkiem u boku to już nie da rady....Głowa fo góry - wszystko ma swoje plusy i minusy.
margeritko wiem ze wiesz ale to pierwsze takie nasze rozstanie oby szybko zlecialo...narazie wydaje mi sie ze np gdzies wyszedl gorzej bedzie wieczorkiem:/ jakos trzeba dac rade...
Kochana....Inaczej - nie rycz głupia! (nie obraź nie ofkors - to żarcik taki) Teraz troszkę osobno, ale jaka to będzie radość jak on wróci!!! Będzie dobrze

Jemu też jest ciężko wyjeżdzać, ale na pewno cieszy się, że ma do kogo wracać
Hej ... ja nie chcialam pisacale zaczynam sie juz martwic od trzech dni kilka razy dziennie mam taki bol jakbym miala miesiaczke dostac :/ .... i mozez 5 razy dziennie twardnieje mi brzuch jakbym glaz miala :| a wizyta dopiero 14 czerwca boje sie ze cos nie tak sie dzieje staram sie duzo odpoczywac ale ogolnie dobrze sie czuje tylko te dziwne bole naprawde jakbym miala dostac okres :|
To leżenie z miednicą wyżej to super pomysł, Corin dobrze podpowiada, powinno pomóc. Odpoczywaj, dużo pij....To pewnie te osławione skurcze BH, przepowiadające, organizm przygotowuje się do finiszu. A co do teściowej........Łłłłłooooo......ale, za przeproszeniem, głupia baba!!!! Teraz każe Ci rodzić???? Jak by to było takie proste, to ciąża trwałaby 7 miesięcy, a 9!! Ty to się kochana nie denerwuj za bardzo, ale poślij męża z odsieczą. Niech im nagada do słuchu, bo chyba zmysły postradali od tych upałów.....Ty się męczysz, ale dbasz o siebie i dzielnie wszystko znosisz, a tu jeszcze takie teksty, no nie pomagają, na pewno. Tulam mocno i przesyłam pozytywne fluidy. A tel o 7 nie odbieraj