malamii06
Fanka BB :)
psotko, dużo siły dla Ciebie i zdrówka dla Dawidka!! Na pewno będzie dobrze i operacja nie będzie konieczna!! Trzeba w to wierzyć i być dobrej myśli!!! Przesyłam duuuużo pozytywnych myśli!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przeicez nie może być inaczej ;-)
Od jutra robi sobie przerwę od pracy na jakies 2 tygodnie. Wszyscy nasi pracownicy wyjeżdzają też na urlop więc będziemy mieli ciszę i spokój i będdziemy mogli sie soba nacieszyć. Przynajmniej mam taką nadzieje
kasiulka no piję tą herbatkę na laktację, ale może faktycznie też odstawię a zacznę pić herbatę z kopru?
No i nareszcie padła data - PRZYSZŁY PONIEDZIAŁEK. Jeżeli nic się nie wykluje w ciągu tygodnia to w przyszly poniedziałek będzie wywołanie. Ehhhh jaka ulga wiedziec nareszcie coś konkretnego :-) mam jednak nadzieję, że się mały namyśli i wyskoczy wcześniej bo wczoraj zrobiłam generalkę - golonko, manicure, pedicure. A na przyszły tydzień muszę się na nowo wyszykować
ale luzik... mój mąż się tylko śmieje, że to wszystko moja wina bo całą ciążę małego straszyłam, że za te kopy to mu dupe zleje po urodzeniu i on się po prostu boi wyjść...
trzeba by teraz jakiś obiadek ugotować. Z dobrym humorkiem od razu inaczej się żyje