hello wieczorkiem
k_asica83, te bobomiganie superrrrr też spróbuję, a jak Twojej małej idzie ?
Alergolog kazała zrobić testy z krwi na panel alergologiczny, więc jutro idziemy+ maść jakaś robiona+kropelki jakieś na alergie. Na bank to alergia tylko teraz treba odkryć co, może to być pokarm,roztocza,sierść itd:/ mąż jest uczulony na pyłki więc powiedziała że mały jest w grupie podwyższonego ryzyka. Za 2 tyg do kontroli z wynikami oby coś wyniki pokazały!!!!!!
Ciekawe czy Patrysi nie będzie nic po jogurcie? daj znąć jakby coś było i jakie objawy wystąpiły
A nie przejmuj się rodzinką i gadaniną nigdy się nie dogodzi każdemu:/
u nas dziś dzień jak co dzień, zabawy, trochę marudzenia i lekarz, teraz właśnie słyszę że się obudził idę kąpać jeść i lulu
jutro rano na te badania idziemy.
k_asica83, te bobomiganie superrrrr też spróbuję, a jak Twojej małej idzie ?
Alergolog kazała zrobić testy z krwi na panel alergologiczny, więc jutro idziemy+ maść jakaś robiona+kropelki jakieś na alergie. Na bank to alergia tylko teraz treba odkryć co, może to być pokarm,roztocza,sierść itd:/ mąż jest uczulony na pyłki więc powiedziała że mały jest w grupie podwyższonego ryzyka. Za 2 tyg do kontroli z wynikami oby coś wyniki pokazały!!!!!!
Ciekawe czy Patrysi nie będzie nic po jogurcie? daj znąć jakby coś było i jakie objawy wystąpiły
A nie przejmuj się rodzinką i gadaniną nigdy się nie dogodzi każdemu:/
u nas dziś dzień jak co dzień, zabawy, trochę marudzenia i lekarz, teraz właśnie słyszę że się obudził idę kąpać jeść i lulu
emila spi na brzuchu więc te pieluchy dają u nas radę, nigdy ich nie przesikała
omg, mnie przeraża jak moja ruszy bo nie mam tu warunków do raczkowania, teraz bawi się na naszym łóżku, jak zacznie być mobilna to łóżko już nie wystarczy a nie wyobrażam sobie jakby miała chodzić po tym zimnym mieszkaniu (moi teściowie w ogóle nie włączyli jeszcze kaloryferów tej zimy