optimistic, suwak sie wkleja w sygnature ktora masz w funkcje konta->ustawienia
kurcze to nieciekawie z ta zoltaczka, oby teraz szybko wyzdrowial z tych oskrzeli, no i Tobie zdrówka zyczę.
Zońka moja spi 3 razy, mniej więcej 2h się bawi i pada na 40min, czasem na godzinke. nie ma stałej pory, zależy o której wstanie.
Zuzaduza hejka:-):-)
kurcze to nieciekawie z ta zoltaczka, oby teraz szybko wyzdrowial z tych oskrzeli, no i Tobie zdrówka zyczę.

Zońka moja spi 3 razy, mniej więcej 2h się bawi i pada na 40min, czasem na godzinke. nie ma stałej pory, zależy o której wstanie.
Zuzaduza hejka:-):-)
Powiem Ci, że z dwójką jakoś łatwiej mi się zorganizować. Nie mówię, że jest łatwo. Jest naprawdę różnie. Mikołaj był grzecznym chłopcem i również dlatego szybko była decyzja o drugim dziecku. Dopiero jak zaczął chodzić, teraz zaczyna mówić i zadaje po kilka razy to samo, a to nie chce jeśc, a to wymusza no to bywa różnie. Trzeba mieć cierpliwośći sporo. A nieraz człowiek poprostu ma dosyć bo jest zmeczony. Póki co Tymek jest mało wymagającym dzieckiem. On potrafi długo się zająć jakąś zabawką. Lubi bawic się na macie. A to posiedzi w bujaku. A to brata obserwuje. Najważniejsze aby ktoś był w pobliżu. Także luz. Wydaje mi się że jak zacznie chodzić to wtedy będzie naprawdę hardcorowo:-) Poza tym Miki 3 razy w tyg. jest w żłobku a to naprawdę dużo daje. Mi i widzę, że jemu również.