Jolcia1984
Aktywna w BB
Ja dziś muszę zabrać się za ogarnięcie domu, mąż mi jutro odkurzy i umyje podłogi a ja dziś prasowanie, kurze, sprzatniecie Oli rzeczy i ułożenie w jej pokoju bo roznosi po całym domu:-):-)
Ja dziś na śniadanie kanapki z serem, sałatą,rzodkiewką i pomidorem i już serek Danio sobie naszykowałam na później. Na obiad zrobię chyba makaron z tuńczykiem.
Ja dziś na śniadanie kanapki z serem, sałatą,rzodkiewką i pomidorem i już serek Danio sobie naszykowałam na później. Na obiad zrobię chyba makaron z tuńczykiem.
założyłam się z tym moim facetem, który wtedy zabiegał o moje względy, że nie zmieni koła w 5 minut (wyjąć z bagażnika koło, narzędzia, odkręcić koło, założyć nowe, dokręcić, wszystko schować i odpalić silnik). Przekomiczne. Miało to nastąpić na moje hasło, bez wcześniejszego przygotowania. 
Cóż obiad zaplanowany - specjalnie dla siebie mięsa robić nie będę ;-) Lecę dalej w kuchni walczyć :-)
My jeszcze nie zmieniliśmy, bo zaleca się to, przy średniej dobowej temperaturze powyżej 10 stopni, a póki co nocami były przymrozki, a w ciągu dnia mniej niż 10, więc dla własnego, i innych użytkowników ruchu, bezpieczeństwa wymienimy dopiero po świętach pewnie.