Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dla chętnych i mających dostęp potwierdzenie nadania (razem z ceną) zamieściłam na wątku zamkniętym.
Mamy po prostu dowód na to ile przesyłka kosztowała.
. 
.
dziewczyny, mam pytanie. Jak często wam w ciągu doby twardnieje brzuch? Nie ukrywam, że jestem tym zestresowana bo u mnie tak z 10-12 razy. Czasami taki skurcz macicu obudzi mnie w nocy.
w nocy zauważyłam, że najczęsciej twardnieje gdy przekręcam się z boku na bok, w ciągu dnia to różnie, czasami jak siedzę, czasami jak chodzę. Mi twardnieje już od 18 tc i od tego czasu jestem cały czas na Luteinie ale od ok 2 tyg zauważyłam, że twardnienia są częstsze i skurcz trwa dłużej niż to miało miejsce do tej pory. 
mnie bardzo często twardnieje brzuch, własnie tak ok 10 razy w ciągu dnia, w nocy też potrafię się kilka razy obudzić własnie przez te twardnienia bo gdy twardnieje mi macica to zaraz czuję mocny ucisk na pęcherzw nocy zauważyłam, że najczęsciej twardnieje gdy przekręcam się z boku na bok, w ciągu dnia to różnie, czasami jak siedzę, czasami jak chodzę. Mi twardnieje już od 18 tc i od tego czasu jestem cały czas na Luteinie ale od ok 2 tyg zauważyłam, że twardnienia są częstsze i skurcz trwa dłużej niż to miało miejsce do tej pory.
wróciłam na luteinę 2x2 dowcipną i jest trochę lepiej, ale nadal codziennie mnie boli/ciągnie podbrzusze i pachwiny - chyba taką mam urodę