Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć dziewczyny :-) Ja w pierwszej ciąży chodziłam prywatnie do gina, teraz też chodzę prywatnie tylko, że do innego. Taaaakie miałam fajne plany powiedzieć o ciąży dopiero na święta, a tu zonk ;-) Ojciec (z nim mieszkamy) był dziś w przychodni i pielęgniarka (znajoma) dała mu moje wyniki. A że okazały się takie sobie to zaczęła mu mówić, co mam powiedzieć ginowi, no bo to ciąża i w ogóle..... i wydało sięNie powiem - ucieszył się, ale znając go - jutro cała rodzina wiedzieć będzie - chociaż zaznaczyłam, że ma nikomu nie mówić.
A moje wyniki moczu są beeee :-( mam za dużo leukocytów i nie mogę dodzwonić do mojego lekarza - nie ma takiego numeru - kurde jak nie ma, zawsze przecież był. On jest ordynatorem w szpitalu - myślicie, że mogę zadzwonić z tymi wynikami? Od razu zadzwoniłam do męża i powiedział, że może do tego lekarza wpaść i mu powiedzieć, ale czy lekarz bez badania, po samych wynikach coś mi przepisze? Kurcze znowu mam stresa :-(
Dziewczyny mnie też nie bolą piersi, ale w pierwszej ciąży to była masakra!!!!!
zrobiłam tabelkę, wklejona w nowym wątku. wszelkie sugestie, jak ją poprawić, jakie kolumny dodać, usunąć, kogo dopisać/wykreślić, poproszę na pw!
kiedy powstanie wątek zamknięty sugeruję dodać imiona i nr telefonów![]()
Haust, ile masz tych leukocytow? Pozostałe parametry w normie?
Haust, ile masz tych leukocytow? Pozostałe parametry w normie?
20-40 :-( reszta idealnie w normie