reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Ewa trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze!!!!
Doti teraz Cie nie lubię za te czereśnie, oj jak Cię nie lubię ;-), ale za jakieś 2-3 tygodnie to ja Ci się przypomnę z tymi czereśniami, bo moje będą gotowe do konsumpcji :tak:

Golenie- jadę na 0 gdzie się tylko da :laugh2:, jakoś tak higieniczniej mi się to wydaje. Używam jednorazówek, bo depilator mnie przeraża (a raczej ten ból), a poza tym mam jasne włosy na nogach więc rach-ciach i po sprawie.

Lewatywy przed cc minie robili, jedynie co to miałam jeść lekkostrawne rzeczy, a po cc dostałam czopek.

reklama
Rety jaka zła dziś chodzę!!! Źle te upały na mnie wpływają, brzuch mnie boli i mam wrażenie jakby mi miał się urwać. A mój mnie na koniec rozwalił tekstem, że ja to się ciągle źle czuję i wiecznie mnie coś boli!!! No cholerka!!! Miałam ochotę go udusić. Ja latam jak durna po sklepach by jego mamie coś kupić (jutro przyjeżdża i miło by było gdyby na dzień mamy coś jej dał) a tu taki tekst.......

mój mały dziś taki jakoś mało ruchliwy... chyba taki dzień. rusza sie troszkę ale nie zbyt energicznie. wiem że różne są dni, jak u każdego, ale jakoś zawsze się zaczynam martwić jak za długo jest spokój.

Kum moj klusek ostatnimi czasy w igole malo ruchliwy... Katka ja tez dzisiaj gromami rzucam ot tak... byle g.... mnie wyprowadza z rownowagi. Dziewczyny dziekuje za modele ;) Bede musiala w cosik zainwestowac za jakis czas.. ;) Spokojnej nocki.

mój mały dziś taki jakoś mało ruchliwy... chyba taki dzień. rusza sie troszkę ale nie zbyt energicznie. wiem że różne są dni, jak u każdego, ale jakoś zawsze się zaczynam martwić jak za długo jest spokój.

za długo już upał jest, a on tam jacuzzi ma w środku, basen podgrzewany to i ruszać się nie za bardzo ma ochotę. Poza tym może podrósł i już nie ma miejsca na energiczne kuksańce. Nie martw się na zapas Kum :D

Życzę spokojnej, przespanej nie-skurczowej nocy wszystkim pięknym przyszłym (i obecnym) mamom.

Dziś spotkałam koleżankę, która jest położną, urodziła 2 tygodnie temu.

Wg usg dziecko miało mieć 3400, Mała urodziła się 4400!!!!!! 58 cm
Pierwszy poród, sn ze znieczuleniem zo. Anka mówi, że było ok...
Wyszły ze szpitala po 3 dniach, dzień pobyli w domu i pojechali na mazury odwiedzić teściów (ok 220 km):rofl2::rofl2:

Jest mistrzem :-D:rofl2::-D

O Doti to bardzo dobra wiadomość że z takim małym szkrabem i po porodzie da się taki kawał jechać :) duże dziecko! Jak to się mieści w kobiecie.
Moja po wariackiej nocy też dzisiaj była nieco spokojniejsza, może niewyspana :/ tacie nawet w ciągu dnia pokazywałam jak młoda się rusza, jego pierwsza wnuczka :) i stwierdził że na pewno daję jej za mało witamin i dlatego taka niespokojna :) i nektarinkami mnie karmił. :)

Dzień dobry o świcie :*
głód mnie obudził, a teraz zasnąć już nie mogę bo moje dwa kochane chrapki (czyt. mąż i mopsinka) koncertują :D

Moja Mała chyba ciągle buźką do przodu siedzi i bawi się moją cewką bo często "prądy" tam czuję.

tacie nawet w ciągu dnia pokazywałam jak młoda się rusza, jego pierwsza wnuczka :) i stwierdził że na pewno daję jej za mało witamin i dlatego taka niespokojna :) i nektarinkami mnie karmił. :)

Zdecydowanie witamin jej trzeba :D:D:D Uśmiechnęłam się jak ci tatusiowie dbają o swoje córeczki, i wnuczki.

Miłego dzionka :*

reklama
Do góry