• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2014

Ewa trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze!!!!
Doti teraz Cie nie lubię za te czereśnie, oj jak Cię nie lubię ;-), ale za jakieś 2-3 tygodnie to ja Ci się przypomnę z tymi czereśniami, bo moje będą gotowe do konsumpcji :tak:

Golenie- jadę na 0 gdzie się tylko da :laugh2:, jakoś tak higieniczniej mi się to wydaje. Używam jednorazówek, bo depilator mnie przeraża (a raczej ten ból), a poza tym mam jasne włosy na nogach więc rach-ciach i po sprawie.

Lewatywy przed cc minie robili, jedynie co to miałam jeść lekkostrawne rzeczy, a po cc dostałam czopek.

reklama
Rety jaka zła dziś chodzę!!! Źle te upały na mnie wpływają, brzuch mnie boli i mam wrażenie jakby mi miał się urwać. A mój mnie na koniec rozwalił tekstem, że ja to się ciągle źle czuję i wiecznie mnie coś boli!!! No cholerka!!! Miałam ochotę go udusić. Ja latam jak durna po sklepach by jego mamie coś kupić (jutro przyjeżdża i miło by było gdyby na dzień mamy coś jej dał) a tu taki tekst.......

mój mały dziś taki jakoś mało ruchliwy... chyba taki dzień. rusza sie troszkę ale nie zbyt energicznie. wiem że różne są dni, jak u każdego, ale jakoś zawsze się zaczynam martwić jak za długo jest spokój.

Kum moj klusek ostatnimi czasy w igole malo ruchliwy... Katka ja tez dzisiaj gromami rzucam ot tak... byle g.... mnie wyprowadza z rownowagi. Dziewczyny dziekuje za modele ;) Bede musiala w cosik zainwestowac za jakis czas.. ;) Spokojnej nocki.

mój mały dziś taki jakoś mało ruchliwy... chyba taki dzień. rusza sie troszkę ale nie zbyt energicznie. wiem że różne są dni, jak u każdego, ale jakoś zawsze się zaczynam martwić jak za długo jest spokój.

za długo już upał jest, a on tam jacuzzi ma w środku, basen podgrzewany to i ruszać się nie za bardzo ma ochotę. Poza tym może podrósł i już nie ma miejsca na energiczne kuksańce. Nie martw się na zapas Kum :D

Życzę spokojnej, przespanej nie-skurczowej nocy wszystkim pięknym przyszłym (i obecnym) mamom.

Dziś spotkałam koleżankę, która jest położną, urodziła 2 tygodnie temu.

Wg usg dziecko miało mieć 3400, Mała urodziła się 4400!!!!!! 58 cm
Pierwszy poród, sn ze znieczuleniem zo. Anka mówi, że było ok...
Wyszły ze szpitala po 3 dniach, dzień pobyli w domu i pojechali na mazury odwiedzić teściów (ok 220 km):rofl2::rofl2:

Jest mistrzem :-D:rofl2::-D

O Doti to bardzo dobra wiadomość że z takim małym szkrabem i po porodzie da się taki kawał jechać :) duże dziecko! Jak to się mieści w kobiecie.
Moja po wariackiej nocy też dzisiaj była nieco spokojniejsza, może niewyspana :/ tacie nawet w ciągu dnia pokazywałam jak młoda się rusza, jego pierwsza wnuczka :) i stwierdził że na pewno daję jej za mało witamin i dlatego taka niespokojna :) i nektarinkami mnie karmił. :)

Dzień dobry o świcie :*
głód mnie obudził, a teraz zasnąć już nie mogę bo moje dwa kochane chrapki (czyt. mąż i mopsinka) koncertują :D

Moja Mała chyba ciągle buźką do przodu siedzi i bawi się moją cewką bo często "prądy" tam czuję.

tacie nawet w ciągu dnia pokazywałam jak młoda się rusza, jego pierwsza wnuczka :) i stwierdził że na pewno daję jej za mało witamin i dlatego taka niespokojna :) i nektarinkami mnie karmił. :)

Zdecydowanie witamin jej trzeba :D:D:D Uśmiechnęłam się jak ci tatusiowie dbają o swoje córeczki, i wnuczki.

Miłego dzionka :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry